Trabzonspor, Rize'de kazananın dostluk olacağına inanıyor

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Çaykur Rizespor ile Trabzonspor, Karadeniz derbisinde pazartesi günü Rize’de karşılaşacak.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor, Rize'de kazananın dostluk olacağına inanıyor

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Çaykur Rizespor ile Trabzonspor, Karadeniz derbisinde pazartesi günü Rize’de karşılaşacak. Zirve yarışından kopmak istemeyen bordo-mavililer ile tehlike hattından uzaklaşmayı hedefleyen yeşil-beyazlı ekibin müsabakası oldukça zorlu geçecek. İki tarafın da kazanmaktan başka hedefinin olmadığı maçta esas kazananın dostluk olması ise en büyük temenni olarak öne çıkıyor.

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Prof. Dr. Yakup Aslan, komşu ve kardeş iki şehrin takımlarının oynayacağı maçta sonuç ne olursa olsun kazananın dostluk olacağına inandığını vurguladı. Çaykur Rizespor’u kardeş kulüpleri olarak gördüklerini ifade eden Aslan, "Çok uzun yıllara dayalı dostluğumuz var. Müsabakanın kavgasız, gürültüsüz karşılıklı olumlu tezahüratların olacağı, dostluk ve kardeşlik içerisinde geçeceğine inanıyoruz. Kim yenerse yensin oradan kol kola çıkacağız. İki taraf için de hayırlı bir sonuç olmasını diliyorum." dedi.

Ligdeki hedeflerinden dolayı maçın 2 takım için de çok önemli olduğuna dikkat çeken Aslan, “Futbolun doğasında var; her takım yenmek için sahaya çıkar. Biz de Rize’den galibiyetle dönmek istiyoruz. Çaykur Rizespor’un da içinde bulunduğu duruma üzülüyoruz. Umarız onlar da bu durumdan biran önce kurtulurlar ve ligde iyi bir yere gelirler. İyi oynayan ve hak edenin kazanmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Aslan, hakemlerden de hataların olmadığı, objektif bir yönetim beklediklerini dile getirdi.

Transfer çalışmalarının da son günü kadar süreceğini belirten Aslan, daha önce görüştükleri isimlerden cevap beklediklerini söyledi. Transfere ihtiyaçlarının olduğunu, ancak yapmış olmak için de transfer yapmayı doğru bulmadıklarının altını çizen Aslan, şöyle konuştu:

"Şuana kadar görüştüğümüz ancak sonuç alamadığımız bazı isimler oldu. Alacağımız futbolcu direkt oynayabilecek ve takıma katkı sağlayacak bir isim olsun istiyoruz. Her yönüyle bizim istediğimiz bir isim olmalı. Aldık demek için transfer yapmanın da doğru olmadığını düşünüyorum. Daha önce yapılan hataları yapmak istemiyoruz. İzlediğimiz futbolculardan cevap bekliyoruz. Transferin son gününe kadar birini alabiliriz."
CİHAN

Yorumlar