Trabzonspor, Özer Hurmacı ile sözleşme imzaladı

Trabzonspor, Kasımpaşa’dan 1,5 yıllığına kiraladığı Özer Hurmacı ile Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen törenle sözleşme imzaladı.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor, Özer Hurmacı ile sözleşme imzaladı

Trabzonspor, Kasımpaşa’dan 1,5 yıllığına kiraladığı Özer Hurmacı ile Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen törenle sözleşme imzaladı.

Asbaşkan Ali Kemal Başaran, burada yaptığı konuşmada, Özer'in Trabzonspor'da başarılı olacağına inandığını belirterek, "Trabzonspor'da başarılı olacağına inanıyorum. Burası onun vatanıdır. Burada yüreğiyle oynayacaktır. Kendisini bu transferden dolayı mutluluklar diliyorum. En güzel günlerini burada yaşamasını diliyorum." dedi.

Tecrübeli futbolcu Özer de futbol hayatının en verimli dönemini bordo-mavili forma altında geçirmeyi arzu ettiğini belirtti. Trabzonspor'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Özer, "Ben Trabzonsporluyum. Bunu herkes benden çok daha iyi biliyor. Biz Trabzonsporlular çok fanatiğiz. Benim buraya gelmem bugüne kısmetmiş, bugüne nasipmiş. Çok heyecanlıyım çok da mutluyum. İnşallah futbol hayatımın en verimli ve en başarılı yıllarını burada geçirmeyi Allah bana nasip eder. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Fazla da konuşmak istemiyorum inşallah sahada hünerlerimi gösterip bunu kanıtlamak istiyorum." ifadelerini kullandı.

"EKMEK YEDİĞİM KABA TÜKÜRMEM"

Deneyimli futbolcu, daha önce Trabzonspor da gündemdeyken Fenerbahçe’ye transfer olduğunun hatırlatılması üzerene ise şunları söyledi: "Benim bonservisim elime ilk 17 yaşında düştü. 17 yaşında henüz yüzünde sivilceler olan bir insan olarak bonservisimle Trabzon'a geldim. Burada oynamak için geldim. Antrenmana çıktım ancak daha sonra tekrar bir Almanya’ya dönüşüm oldu ve Ankaraspor'a geldim. 5 yıl boyunca orada oynadım ve verdiğim her röportajda Trabzonspor'da oynamak istediğimi söyledim. Nasip ve kısmet olmadı. O zamanki Ankaragücü Başkanımız Melih Gökçek idi. 3 yıl üst üste transfer görüşmemiz oldu kendisiyle. Her seferinde bana 'hangi takıma gitmek istiyorsun' dediklerinde ben Trabzonspor dedim. Ankaraspor'daki son yılımda çok başarılı bir pozisyona geldiğimde ve değerim yükselmişti. Fenerbahçe beni transfer etti. Ben ekmek yediğim kaba pislemem. Trabzonlu bir delikanlıya yakışmaz. Orada çok iyi arkadaşlarım oldu ve vefa borcum olan Aykut Kocaman var. Ben orayı tercih ederken Aykut hocayı da tercih etmiştim. Ama bunların hepsi geçmişte kalan şeylerdir. Gerçek olan şu ki; ben şuan Trabzonspor'da, aşık olduğum takımdayım, sevdiğim ve tuttuğum kulüpteyim. İnşallah başarılı olurum. Tek derdim ve tek amcacım bu. İnşallah bunlar konuşulur ve geçmişim de sürekli deşilmez ve bu sorularla karşı karşıya kalmam."

"O ZAMANKİ BAŞKANIMIZIN NELER YAPTIĞINI BİZ DE BİLMİYORDUK"

Özer Hurmacı, bir gazetecinin, '2010-2011 Şampiyonu kim?' sorusu üzerine de şu açıklamayı yaptı: "Benim burada yaptığım bir açıklama hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Allah’a ve adalete inanan insanlarız. Karar ne verilirse buna bütün Türkiye saygı duyacaktır. Ben Trabzonsporluyum ve o zaman Fenerbahçe forması giyiyordum ve o formayı terletiyordum. Devam eden bir süreç var. Ben bunu onlardan daha iyi bilmiyorum. O zaman ki başkanımızın neler yaptığını da biz bilmiyorduk. Biz de kamuoyundan öğrendik. O yüzden bu konuda açıklama yapmam ne derece doğru olur bilmiyorum. Her söylediğim şey yanlış olur bence. O yüzden onu zaman gösterecektir diye düşünüyorum."

DEMBA BA’DAN HABER BEKLENİYOR

Öte yandan, forvet hattına transfer için çalışmalarını aralıksız südrerin Trabzonspor’un, bur süredir görüşmelerin yürütüldüğü Senegalli futbolcu Demba Ba'yı transfer etmek için yoğun çaba harcıyor. Golcü futbolcuyu ikna eden yönetimin, Chelsea kulübüne yaptığı teklife cevap beklediği öğrenildi.


CİHAN

Yorumlar