Trabzonspor Medical Park EuroChallenge'a katılacak

Beko Basketbol Ligi 2013-14 normal sezonunu 9. sırada bitiren Tranzonspor Medical Park, FIBA tarafından EuroChallenge Kupası'na dahil edildi.Geçtiğimiz sezonu dokuzuncu sırada bitiren ve Beko Basketbol Ligi play off'larının kıyısından dönen Trabzonspor..

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor Medical Park EuroChallenge'a katılacak

Beko Basketbol Ligi 2013-14 normal sezonunu 9. sırada bitiren Tranzonspor Medical Park, FIBA tarafından EuroChallenge Kupası'na dahil edildi.

Geçtiğimiz sezonu dokuzuncu sırada bitiren ve Beko Basketbol Ligi play off'larının kıyısından dönen Trabzonspor Medical Park, FIBA tarafından EuroChallenge Kupası'na davet edildi. Son yıllarda basketbola önemli yatırımlar yapan ve birinci ligin kalıcı takımlarından birisi olmayı hedefleyen Trabzonspor, bu gelişmeyle mücadelesine Avrupa kupaları safhasını da ekledi.

Trabzonspor Medical Park Başkanı Abiş Hopikoğlu takımını gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik etti ve artık sorumluluklarının arttığını dile getirdi. Elde edilen bu başarıyı bordo mavili taraftarlarına armağan ettiklerini de belirten Hopikoğlu, şöyle konuştu:

"Beko Basketbol Ligi'nde mücadele ettiğimiz geçtiğimiz sezonki ilk yılımızda, özellikle ligin ikinci devresinde harika bir performans ortaya koyan takımımız, FIBA tarafından Eurochallenge'e dahil edilmiştir. Tekrar 1. Lig'e yükseldiğimiz bu sezonda Avrupa Kupaları'na katılarak büyük bir başarı ortaya koyan tüm takım oyuncularını, teknik heyetimizi ve büyük taraftarımızı tebrik ediyor, bu başarımızı camiamıza armağan ediyoruz.

Avrupa kupasına katılıyor olmamız, camiamıza olan sorumluluğumuzu bir kat daha artırmıştır. Tüm camiamız ve taraftarımız bilsin ki; Avrupa'da Trabzon'u en iyi şekilde temsil edecek takımı oluşturmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Amacımız basketbolda da bordo mavili renkleri Avrupa salonlarında gururla taşımak, başarılı olmak."

CİHAN

Yorumlar