Trabzonspor, Kasımpaşa ile çıkışa devam etmek istiyor

Uzun bir aranın ardından geçtiğimiz hafta Sivas deplasmanında aldığı 4-0’lık galibiyetle moral bulan Trabzonspor, Süper Ligi'nin 26.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor, Kasımpaşa ile çıkışa devam etmek istiyor

Uzun bir aranın ardından geçtiğimiz hafta Sivas deplasmanında aldığı 4-0’lık galibiyetle moral bulan Trabzonspor, Süper Ligi'nin 26. haftasında yarın akşam sahasında oynayacağı Kasımpaşa maçını da kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor.
    Bu sezon ligde istikrarsız bir görüntü çizen Trabzonspor, olaylı Fenerbahçe maçının ardından geçtiğimiz hafta Sivasspor’u deplasmanda 4-0 mağlup etti. Üst üste yaşanan puan kayıpları ve Fenerbahçe maçının yarıda kalmasından dolayı morali bozulan bordo-mavililer, Sivas deplasmanındaki farklı galibiyetle kendine geldi. Bu galibiyetle puan cetvelinde de 4. sıraya yükselen Karadeniz fırtınası, yarın sahasında ağırlayacağı Kasımpaşa’yı da yenerek çıkışını sürdürmek istiyor. Müsabaka, Trabzonspor’un Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle 6 maç seyircisiz oynama cezasından dolayı bayan ve çocuk taraftarlar önünde oynanacak.

    Bu önemli maçın hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla tamamlayan bordo-mavililerde, sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Bamba ile kalp rahatsızlığı geçiren Emre Güral, sakatlığı bulunan Henrique ve devre arasında Kasımpaşa’dan alınan Özer Hurmacı’nin da iki kulüp arasındaki sözlü anlaşmadan dolayı maçta forma giymesi beklenmiyor. Teknik sorumlu Hami Mandıralı’nın Henrique ve Emre’nin yokluğunda forvette Janko’ya görev vermesi bekleniyor. Mandıralı’nın, devre arasında yine Kasımpaşa’dan alınan ancak daha çok forvet arkası pozisyonda oynamayı seven Şahin Aygüneş’i de ilk 11’de ileri uçta sahaya sürebileceği belirtiliyor.

    Hüseyin Avni Aker Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak Trabzonspor – Kasımpaşa maçını Mustafa İlker Coşkun yönetecek. Coşkun'un yardımcılıklarını İsmail Şencan ve Ekrem Kan yapacak.

    Trabzonspor’un maça şu 11’le çıkması bekleniyor: Onur, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Aykut, Mustafa Akbaş, Zokora, Bourceanu, Colman, Olcan, Yusuf ve Janko.
CİHAN

Yorumlar