Trabzonspor, Karabük'te çıkış arıyor

Sezonun ikinci yarısında oynadığı 3 maçta galip gelemeyen Trabzonspor, Kardemir Karabükspor deplasmanında çıkış arıyor.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor, Karabük'te çıkış arıyor

Sezonun ikinci yarısında oynadığı 3 maçta galip gelemeyen Trabzonspor, Kardemir Karabükspor deplasmanında çıkış arıyor. Başarısız sonuçların ardından teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ile yolların ayrıldığı bordo-mavili ekibin başında Karabük’te yardım antrenör Hami Mandıralı olacak. Karadeniz ekibi, Karabük deplasmanından alacağı 3 puanla içinde geçtiği zorlu süreçte biraz olsun nefes almak istiyor.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Kardemir Karabük maçı için tarifeli uçakla Ankara’ya gitti. Bordo-mavili kafile, oradan da karayolu ile Karabük’e geçecek. Yardımcı Antrenör Hami Mandıralı tarafından oluşturulan Karabük kafilesinde deplasmanında; Onur, Zeki Ayvaz, Zeki Yavru, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Aykut, Caner, Mustafa Akbaş, Kadir Keleş, Yusuf Erdoğan, Olcan, Zokora, Colman, Bourceanu, Özer, Adrian, Emre Güral ve Janko’dan oluşan 18 futbolcu yer aldı. Malouda ve Bamba sakatlıkları nedeniyle kadroya giremezken, Brezilyalı forvet Paulo Henrique de kadroya almadı. Sezon başından itibaren tüm lig maçlarında forma giyen, ancak son haftalardaki formsuzluğu ile dikkat çeken Henrique, Karabük’e götürülmedi. Kaleci Fatih Öztürk, Abdülkadir, Soner, Gökhan Alsan ve Şahin Aygüneş de kadroya alınmayan diğer isimler oldu.

Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda yarın saat 19.00’da başlayacak Kardemir Karabükspor maçını Süleyman Abay yönetecek. Abay'ın yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve Mehmet Cem Hanoğlu yapacak. İlave yardımcı hakemlik görevini Yaşar Kemal Uğurlu ve Sinan Cem İyihuylu'nun yapacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi ise İsmail Şencan.

Trabzonspor'un maça şu 11’le çıkması bekleniyor: "Onur, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Aykut, Kadir, Olcan, Zokora, Colman, Özer, Adrian, Emre."

CİHAN

Yorumlar