Trabzonspor, jübile maçı oynayacak

- Bordo-mavililer, ligin ilk haftasının ardından Hüseyin Avni Aker Stadı'nda, aralarında eski futbolcuların da yer alacağı jübile organizasyonu düzenleyecek

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor, jübile maçı oynayacak


TRABZON (AA) - Yeni sezon öncesi dün İstanbul'da Bursaspor ile hazırlık maçı oynayan Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasının ardından, Trabzon'da jübile maçı yapacağını açıkladı.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüzün İstanbul'da, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda gerçekleştirdiği konser, futbolcularımızın tanıtımı ve Bursaspor ile yapılan hazırlık maçı organizasyonundan sonra şimdi de Trabzon'da taraftarımızla buluşacağız. Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasının ardından Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda, aralarında eski futbolcularımızın da yer alacağı jübile maçı düzenleyeceğiz. Yine konserler ve bir dizi etkinliğin olacağı organizasyonda, hazırlık maçı oynayacağımız takımı ayrıca açıklayacağız."

Bordo-mavili kulüp ayrıca, İstanbul'da kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara, konsere katılarak kulübe hiçbir ücret almadan katkı veren sanatçılara ve organizasyona ev sahipliği yapan Kasımpaşa Kulübüne teşekkür etti.

Yorumlar