Trabzonspor, İtalya'da prestij peşinde

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi J Grubu’nda yarın deplasmanda oynayacağı Lazio maçı için İtalya’ya gitti.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor, İtalya'da prestij peşinde

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi J Grubu’nda yarın deplasmanda oynayacağı Lazio maçı için İtalya’ya gitti.

Trabzon’dan özel uçakla İtalya’nın başkenti Roma’ya hareket eden bordo-mavili kafile, kar yağışı nedeniyle 40 dakikalık bir gecikmenin ardından havalanabildi. Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun da yer aldığı kafilede 20'si futbolcu 167 kişi bulunuyor.

Trabzonspor’da kart cezalısı Didier Zokora’nın yanı sıra devre arası takımdan ayrılacağı konuşulan ve uzun süredir kadroya alınmayan Giray Kaçar, İtalya’ya götürülmedi. Sakatlığı geçen Yusuf Erdoğan ise kafilede yer aldı. Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay’ın İtalya’ya götürdüğü 20 futbolcu şu isimlerden oluşuyor:

Onur Recep Kıvrak, Zeki Ayvaz, Fatih Öztürk, Mustafa Yumlu, Gustavo Colman, Abdulkadir Özdemir, Adrian, Alanzinho, Aykut Akgün, Aykut Demir, Paulo Henrique, Emre Güral, Florent Malouda, Jose Bosingwa, Marc Janko, Olcan Adın, Soner Aydoğdu, Bamba, Yusuf Erdoğan ve Zeki Yavru.

Grupta 13 puanla liderlik koltuğunda oturan ve daha bitime bir maç kala üst tura çıkmayı garantileyen Trabzonspor, 11 puanla kendini takip eden Lazio’dan puan alarak gruptan lider olarak çıkmayı hedefliyor. Bunun için kendisine bir puanın yeterli olacağı bordo-mavililer, zorlu deplasmanda alacağı galibiyetle tarihi bir başarıya daha imza atmak istiyor. Avrupa’da oynadığı son 13 maçta yenilgi yüzü görmeyen bordo-mavili ekip, deplasmandaki son 5 maçını da kazanmıştı.

İki takım arasında Trabzon’da oynanan maç, bordo mavililerin 3-1 önde iken son dakikalarda yediği gollerle 3-3 sona ermişti.
CİHAN

Yorumlar