Trabzonspor, İstanbul'da Bursaspor ile karşılaşacak

Bordo-mavili kulüp, 12 Ağustos Cuma günü oynanacak maç öncesi bazı etkinliklerin gerçekleştirileceğini duyurdu

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor, İstanbul'da Bursaspor ile karşılaşacak
Macaristan kampını yarın sabah tamamladıktan sonra İstanbul'a dönecek Trabzonspor'un 12 Ağustos Cuma günü Bursaspor ile yapacağı hazırlık maçı öncesi etkinlikler düzenleneceği bildirildi.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak maç öncesi Apolas Lermi, Gökhan Uzunali, İmera, Karmate, Melih Kahveci, Yusuf Güney, Yüksel Baltacı ve Zeynep Başkan'ın konser vereceği belirtildi.

Teknik heyet ve futbolcuların taraftarlara tanıtılacağı, başkan Muharrem Usta'nın konuşma yapmasının ardından saat 21.00'de karşılaşmanın başlayacağı kaydedildi.

Bilet fiyatları

Hazırlık maçı için hem kağıt bilet hem de passolig kartın geçerli olacağı vurgulanan açıklamada, kapalı tribün biletlerinin 99 lira, açık maraton tribün biletlerinin 79 lira, kale arkası açık ve kale arkası kapalı tribün biletlerinin ise 61 lira olarak belirlendiği aktarılarak, şu bilgilere yer verildi:
"Etkinliğimize, dolayısıyla hazırlık maçımıza biletli veya passolig kartına yükleme yaparak gelen taraftarlarımız ödedikleri bedellerin tamamını yeni sezon formalarımızın satışında indirim olarak kullanabileceklerdir. Bu uygulamamız sadece kulüp mağazalarımızda geçerli olup, hali hazırda devam eden kampanyaları ve eski sezon formalarını kapsamamaktadır.

Kağıt bilet kullanılmış ise kendilerinde kalan bölümünü saklayıp mağazalarımızda yeni sezon forması alımı sırasında ibraz etmek zorundadır. Passolig kartına yükleme yapan taraftarlarımız ise nüfus cüzdanıyla birlikte mağazalarımıza gitmeleri yeterli olacaktır. Yeni sezon formalarımız kısa bir süre içerisinde satışa sunulacaktır."

Karşılaşmanın biletlerinin bugün satışa sunulacağı kaydedildi.

Yorumlar