Trabzonspor ikinci yarı kayıplarda

Spor Toto Süper Lig’de 2013-2014 sezonunun ilk yarısının 9. haftası sona erdiğinde 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyeti bulunan Trabzonspor, bu maçlar sonunda 14 puan toplamıştı.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor ikinci yarı kayıplarda

Spor Toto Süper Lig’de 2013-2014 sezonunun ilk yarısının 9. haftası sona erdiğinde 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyeti bulunan Trabzonspor, bu maçlar sonunda 14 puan toplamıştı. Bordo-mavililer, bu karşılaşmalar sonunda rakip filelere 8 gol atarken, kendi ağlarında ise 9 gol görmüştü.

Yapılan bir araştırmaya göre Trabzonspor, Süper Lig’in ikinci yarısında ise 9. hafta geride kalırken, 2 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 11 puan toplayabildi. Bordo-mavililer ikinci yarı toplam 11 gol atarken, kendi ağlarında 8 gol gördüler. Ligin ikinci yarısının ilk 9 maçında Karadeniz ekibi, sezonun ilk devresinin 9. haftasına göre 3 puan daha az topladı.

HAMİ’NİN DE KARNESİ ZAYIF

Interpress’in aynı incelemesinde, Süper Lig’in ikinci yarısında Mustafa Reşit Akçay’ın ayrılmasıyla teknik direktörlük görevine getirilen Hami Mandıralı yönetimindeki bordo-mavili takımın, oynadığı 8 maçta da beklenen sonuçları alamadığı tespit edildi.

Avrupa Lig’inde Juventus’a her iki maçta da aynı skorla (2-0) yenilen Hami Mandıralı yönetimindeki Trabzonspor, Süper Lig’de Beşiktaş, Torku Konya, Karabükspor ve Kasımpaşa ile berabere kaldı. Bordo-mavililer, Kayserispor ve Sivasspor’a mağlup ederken Akhisar Belediyespor'a da kendi evinde farklı kaybetti.

Bordo-mavili ekip Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında sahasında oynadığı ve 1-0 gerideyken ilk yarının son dakikalarında taraftarların çıkardığı olaylar nedeniyle hakem tarafından tatil edilen Fenerbahçe maçı için ise Futbol Federasyon’un vereceği kararı bekliyor.

Bilindiği gibi bu maçla ilgili Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Trabzonspor'a 6 maç saha kapama (5+1) cezası vermişti. Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun ise maçla ilgili kararını en kısa sürede 3-0 hükmen Fenerbahçe lehine vermesi bekleniyor.
CİHAN

Yorumlar