Trabzonspor, Henrique’yi 4 milyon Euro’ya sattı

Trabzonspor, daha önce görüşmeleri başlandığını açıkladığı golcü futbolcusu Paulo Henrique’yi 4 milyon Euro’ya Çin’in Shanghai Greenland Kulübü'ne sattı.    Bordo-mavili kulüpten, Brezilyalı futbolcunun satışıyla...

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor, Henrique’yi 4 milyon Euro’ya sattı

Trabzonspor, daha önce görüşmeleri başlandığını açıkladığı golcü futbolcusu Paulo Henrique’yi 4 milyon Euro’ya Çin’in Shanghai Greenland Kulübü'ne sattı.

    Bordo-mavili kulüpten, Brezilyalı futbolcunun satışıyla ilgili Kamu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcumuz Paulo Henrique Carneiro Filho'nun, Shanghai Greenland Football Club'a transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre Shanghai Club, kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak 4 milyonr Euro ödeyecektir.” denildi.

    Galatasaray’a transferi için görüşmelere başlanan Olcan Adın’ın da 4 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli ve Salih Dursun'un bonservisi karşılığında sarı-kırmızı kulübe verdiği öğrenildi.

    Öte yandan, transferde günü hareketli geçiren Trabzonspor, kadrosuna da bir oyuncu kattı. Bordo-mavililer, Ferhat Yazgan'ın transferi konusunda, futbolcu ve kulübü VfLWolfsburg ile görüşmelere başlandığını bildirdi.

CİHAN

Yorumlar