Trabzonspor, Hami Mandıralı ile maç kaybetmiyor

Bu sezon ligde istikrarsız bir grafik çizen Trabzonspor, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen Hami Mandıralı yönetiminde maç kaybetmiyor.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor, Hami Mandıralı ile maç kaybetmiyor

Bu sezon ligde istikrarsız bir grafik çizen Trabzonspor, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen Hami Mandıralı yönetiminde maç kaybetmiyor. Bordo-mavililer, genç hoca yönetiminde çıktığı 10 maçta yarıda kalan ve hükmen mağlup sayıldığı Fenerbahçe karşılaşması dışında yenilmedi.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında önemli eksiklerine rağmen deplasmanda Kayseri Erciyesspor'u 5-0 mağlup eden Trabzonspor'da yüzler gülüyor. Kadro dışı bırakılan Zokora ve Colman'ın yanı sıra Malouda, Özer Hurmacı ve Aykut Demir gibi önemli yaldızlarından yoksun olarak Kayseri deplasmanına giden bordo-mavililer, ligde kalma mücadelesi veren rakibinin karşısına gençlerin ağırlıkta olduğu bir kadro ile çıktı.

Karadeniz fırtınası, eksiklerine rağmen zorlu deplasmanda son yılların en farklı galibiyetlerinden birisine imza attı. Son yıllardaki en farklı galibiyetini 2010-2011 sezonunda7-0'lık skorla deplasmanda Kasımpaşa karşısında elde eden Trabzonspor, 5-0'lık Kayseri Erciyes galibiyetiyle o tarihten sonraki en farklı galibiyeti elde etti.

HAMİ MANDIRALI İLE MAÇ KAYBETMİYOR

Bu arada gelecek sezon Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Trabzonspor, genç teknik sorumlusu Hami Mandıralı yönetiminde yenilgiyi de unuttu. 20. haftadaki 4-2'lik Akhisar Belediyespor mağlubiyetinin ardından teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen Hami Mandıralı, başarılı bir grafik çizdi.

Bordo-mavililer, genç hoca yönetiminde çıktığı 10 maçta çıkan olaylar nedeniyle hükmen 3-0 yenik sayılan Fenerbahçe müsabakası dışında yenilmedi. Karadeniz fırtınası, 10 maçta 1 mağlubiyet (Fenerbahçe hükmen 3-0), 4 galibiyet ve 5 beraberlikle sahadan ayrıldı. Söz konusu maçlarda atılan 18 gole karşılık, kalesinde 3-0'lık hükmen Fenerbahçe maçı da dahil 8 gol gördü.

Öte yandan, 2013 - 2014 sezonunun bitmesine 4 hafta kala UEFA Avrupa Ligi şansını sürdüren bordo mavili ekipte 31. haftada içerde Gaziantepspor, 32. haftada Bursaspor deplasmanı, 33. haftada içerde Galatasaray ve 34. haftada da deplasmanda ligde kalma mücadelesi veren Medical Park Antalyaspor ile zorlu puan mücadelesi verecek.
CİHAN

Yorumlar