Trabzonspor, Halilhodzic'in gelişini resmen açıkladı

Trabzonspor’un prensipte anlaştığı Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzic, bugün akşam saatlerinde İstanbul'da, gece yarısından sonra da Trabzon'da olacak. Deneyimli hocanın gelişi bordo-mavili kulüpten yapılan açıklama ile resmen duyuruldu....

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor, Halilhodzic'in gelişini resmen açıkladı

Trabzonspor’un prensipte anlaştığı Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzic, bugün akşam saatlerinde İstanbul'da, gece yarısından sonra da Trabzon'da olacak. Deneyimli hocanın gelişi bordo-mavili kulüpten yapılan açıklama ile resmen duyuruldu.

Dünya Kupası'nda Cezayir Milli Takımı ile yaşadığı başarı ile dikkatleri üzerine çeken Halilhodzic, Cezayir'in ısrarının yanı sıra farklı ülkelerden gelen cazip tekliflere rağmen daha önce Trabzonspor'a verdiği sözün arkasında durdu. Bu teklifler sonrası kafasının karışık olduğu iddia edilen Boşnak teknik adam, bugün Türkiye'ye geliyor. Vahid Halilhodzic ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildiren Trabzonspor yönetimi, kulüp sitesinden yaptığı açıklamayla da başarılı teknik adamın bugün saat 19.20'de İstanbul Atatürk Havalimanı’nda, 00.20'de de Trabzon’da olacağını duyurdu. 'Büyük hoca Vahid Halilhodzic pazar gecesi Trabzon’da olacak' şeklindeki ilk açıklamanın ardından yapılan ikinci açıklamada, "Büyük hoca Vahid Halilhodzic bugün saat 19.20'de İstanbul Atatürk Havalimanı'nda, saat 00.20'de de Trabzon Havalimanı'nda olacak." denildi.

CİHAN

Yorumlar