Trabzonspor, Halilhodzic’e kavuşuyor

Trabzonspor'un prensipte anlaştığı, ancak kafasının karışık olduğu iddialarının da gündeme geldiği Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzic'e kavuşuyor. Cezayir Milli Takımı ile boy gösterdiği Dünya Kupası’nın ardından gelen cazip tekliflere...

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor, Halilhodzic’e kavuşuyor

Trabzonspor'un prensipte anlaştığı, ancak kafasının karışık olduğu iddialarının da gündeme geldiği Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzic'e kavuşuyor. Cezayir Milli Takımı ile boy gösterdiği Dünya Kupası’nın ardından gelen cazip tekliflere rağmen önceden bordo-mavili kulübe verdiği sözün arkasında duran tecrübeli hocanın, yarın gece yarısından sonra Trabzon'da olacağı belirtildi.

    Yarın akşam saatlerinde İstanbul'a geleceği öğrenilen Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Vahid Halilhodzic'in, saat 00.30'da da Trabzon'da olacağı ifade edildi. Bordo-mavili taraftarlar da başarılı teknik adamı karşılamak için hazırlık yapıyor. Taraftarların, daha önce de bordo-mavili kulüpte görev yapan Boşnak hocayı görkemli bir kalabalıkla karşılaması bekleniyor. Pazartesi günü de yeni kulübüyle sözleşme imzalaması beklenen Halilhodzic, ardından teknik kurmayları ile bir toplantı yapacak ve yeni sezon hazırlıklarının yol haritasını belirleyecek. Deneyimli hoca, transfer çalışmalarıyla ilgili de yöneticilerden bilgi alacak.

CİHAN

Yorumlar