Trabzonspor, Eskişehir'e gitti

Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında yarın deplasmanda Eskişehirspor ile yapacağı maç için bu şehre gitti.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor, Eskişehir'e gitti

Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında yarın deplasmanda Eskişehirspor ile yapacağı maç için bu şehre gitti. Ligde geçtiğimiz hafta sahasında Gençlerbirliği’ni 3-0’la geçen bordo-mavililer, zorlu deplasmandan da galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor.

Ligde üst üste iki deplasmana çıkacak olan Trabzonspor, zorlu sınavların ilkinde yarın Eskişehirspor’un konuğu olacak. Bir sonraki hafta da ligde kalma mücadelesi veren ve son haftalardaki çıkışı ile dikkat çeken Kayseri Erciyesspor deplasmanına gidecek olan bordo-mavililer, Avrupa hedefinden uzaklaşmamak için iki zorlu deplasmandan da puanlarla dönmek istiyor.

İlk olarak Eskişehirspor engelini aşmak isteyen Karadeniz fırtınası, hazırlıklarını tamamlayıp Eskişehir’e gitti. Saat 14.00’de özel uçakla bu şehre hareket eden Trabzonspor kafilesinde, sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Bamba’nın yanı sıra kadro dışı bırakılan Didier Zokora ve Colman ile eşinin rahatsızlığı nedeniyle ülkesine gittiği açıklanan Florent Malouda yer almadı. Golcü futbolcu Marc Janko’yu da teknik sorumlu Hami Mandıralı, Eskişehir’e götürmedi.

Mandıralı, geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği maçında 18 aldığı ve sonradan oyuna da soktuğu Gökhan Alsan’ı kadroya almazken, genç sol bek Kadir Keleş’i kafileye dahil etti.

Trabzonspor’un maça şu 11’le çıkması bekleniyor; Onur, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Aykut, Mustafa Akbaş, Zeki, Özer, Bourceanu, Yusuf (Adrian), Olcan, Henrique.
CİHAN

Yorumlar