Trabzonspor'da kritik 4 hafta

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 10 haftada 11 puan toplayan bordo-mavililer, önündeki 4 maçta puan cetvelinde yakınında bulunan takımlarla oynayacak.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor'da kritik 4 hafta
Spor Toto Süper Lig'de 10 haftada 11 puan toplayarak 13. sırada yer alan Trabzonspor, Antalyaspor maçıyla başlayacak 4 kritik karşılaşmaya çıkacak.

Ligde son üç haftada Galatasaray ve Beşiktaş maçlarını geride bırakan Karadeniz ekibi, 21 Kasım Pazartesi günü ligde 16. sırada bulunan Antalyaspor'u konuk edecek.

Bordo-mavililer, ligin 12. haftasında 9. sıradaki Gençlerbirliği, 13. haftada 15. sırada bulunan Kayserispor ve 14. haftada da son sırada yer alan Adanaspor ile karşılaşacak.

Karadeniz ekibi, bu 4 karşılaşmayı iyi şekilde geride bırakıp ligde üst sıralara yükselmenin hesaplarını yapıyor.

ÇUBUKÇU:"PUANA İHTİYACIMIZ VAR"

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde son oynadıkları Beşiktaş maçındaki mücadeleyi sürdürmeleri halinde, iyi yerlere geleceklerine inandıklarını belirtti.

Beşiktaş maçındaki mücadelenin kendilerine umut verdiğini ifade eden Çubukçu, "Artık o maç geride kaldı. Biz çalışacağız, önümüze bakacağız. Yapmamız gereken çalışıp puan almak, puana ihtiyacımız var." dedi.

Bu hafta Antalyaspor ile oynayacakları maçın kendileri için çok önemli olduğunu anlatan Çubukçu, şöyle devam etti:

"Futbolcuların bu oyunu sürdürmeleri halinde, sezon başında hak etmediğimiz puan kayıplarını telafi edeceklerine inanıyoruz. Milli maç arasında sakat oyuncularımız için bir fırsat, çalışma açısından da iyi bir zaman dilimi oldu. Oyuncularımızın, teknik kadromuzun, camiamızın, taraftarımızın arzu ettiği sonuçları ortaya koyabileceklerine inanıyoruz."

"ÇIKIŞ VAKİT GELDİ"

Trabzonspor'un yeni bir kadroya sahip olmanın sancısını çektiğini ancak Beşiktaş maçında takım olma yolunda önemli adımlar attıklarını dile getiren Çubukçu, "Her şeye rağmen sezon başında kazanabileceğimiz maçlarda da puan kayıpları yaşadık. Bu takımın ligde bulunması gereken yer burası değil. Antalyaspor maçına yeni bir heyecanla çıkacağız. Oyuncularımızda da bu hırsı ve heyecanı görebiliyoruz. Artık çıkış vakti geldi." ifadelerini kullandı.

Bordo-mavili kulübün asbaşkanı, Antalyaspor maçının Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak olmasıyla ilgili, "Hüseyin Avni Aker'deki son günlerimizde taraftarımıza, stadımıza, tarihimize yakışır bir sonuç almak istiyoruz. Takımımızın her geçen günden daha fazla taraftara ihtiyacı var. Taraftarımızın onlara sahip çıkması, sahada var güçleriyle mücadele eden futbolcularımıza da büyük bir motivasyon olacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

"TRANSFER BUGÜNÜN KONUSU DEĞİL"

Ahmet Çubukçu, Trabzonspor'un elindeki mevcut kaynakları kullanması gerektiğini belirterek, "Bizim önceliğimiz kadro kalitemizi, değerimizi ortaya koymak. Biz futbolcularımıza güveniyoruz. Bu takımın neler yapabileceğini biliyoruz." diye konuştu.

Çubukçu, Trabzonspor'un her zaman transfer yapabilecek bir kulüp olduğunu dile getirerek, "Transfer bugünün konusu değil. Bizim önceliğimiz kendi değerlerimizden en iyi verimi almaktır.

Her oyuncumuz önemlidir. Onlara tüm camianın, taraftarlarımızın sahip çıkmasını istiyoruz." şeklinde görüş belirtti.

Yorumlar