Trabzonspor-Çaykur Rizespor maçından notlar

- Bordo-mavili takımın teknik direktörü Mandıralı, altyapıdan yetişen 3 genç oyuncuya forma şansı verdi

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor-Çaykur Rizespor maçından notlar


TRABZON (AA) - Trabzonspor'da teknik direktör Hami Mandıralı, Çaykur Rizespor karşısında altyapıdan yetişen 3 genç oyuncuya forma şansı verdi.

Eskişehirspor ile geçen hafta deplasmanda yapılan karşılaşma öncesi ısınırken sakatlanan sağ kanat oyuncusu Savaş Çakır, Çaykur Rizespor karşısında 11'de sahaya çıkarak A takım forması altında ilk maçını oynadı.

Teknik direktör Mandıralı, daha önce az da olsa forma şansı bulan diğer genç oyuncular, Semih Karadeniz ve Yusuf Yazıcı'yı da ilk 11'de görevlendirdi.


- Cardozo, yine yedek

Mandıralı, forvette yine Muhammet Demir'e görev verirken Cardozo'yu yedek soyundurdu.

En son ligin 27. haftasındaki Gaziantepspor maçında ilk 11'de sahaya çıkan Paraguaylı oyuncu, böylelikle 5 maçtır 11'de kendine yer bulamadı.


- Eksikler

Trabzonspor'da kart cezalısı Aykut Demir, sakatlıkları bulunan Ramazan Övüç ile stoperler Akakpo ve Mustafa Yumlu, kadroda yer alamadı. Yönetim tarafından hafta içinde affedilen Erkan Zengin ve Cavanda da kadroda bulunmadı.

Bordo-mavililerde, stoperde Douglas ile Bosingwa görev yaptı. Savunmanın sağında Semih Karadeniz, solunda ise Musa Nizam forma giydi.


- Seyircisiz maç

Tatil edilen Fenerbahçe maçının ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 4 maç kendi sahasında seyircisiz oynama cezası alan Trabzonspor, Çaykur Rizespor karşısında taraftar desteğinden yoksun sahaya çıktı.

Misafir tribünde ise yaklaşık 100 Çaykur Rizespor taraftarı, Trabzon'a gelerek takımlarına destek verdi.




Yorumlar