Trabzonspor, Boşnak golcü İbisevic'i gündemine aldı

Takımın başına Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzic'i getirmeri düşünen Trabzonspor, deneyimli hocanın isteği üzerine vatandaşı Vedad İbisevic'i gündemine aldığı öğrenildi. Bordo-mavililer, bu teklif üzerine Stuttgart'ta forma giyen başarıl...

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor, Boşnak golcü İbisevic'i gündemine aldı

Takımın başına Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzic'i getirmeri düşünen Trabzonspor, deneyimli hocanın isteği üzerine vatandaşı Vedad İbisevic'i gündemine aldığı öğrenildi. Bordo-mavililer, bu teklif üzerine Stuttgart'ta forma giyen başarıl forvet için girişimlere başladığı belirtildi.

Golcü arayışlarına devam eden Trabzonspor, Dünya Kupası'ndaki performansı nedeniyle kulübünün bonservis bedelini yükselttiği İslam Slimani'nin transferinden yüksek maliyet nedeniyle vazgeçti.

Bunun ardından listesindeki diğer isimlere yönelen bordo-mavililer, ön anlaşma yaptığı teknik direktör Vahid Halilhodzic'in önerisi üzerine Almanya’nın Stuttgart takımında forma giyen Boşnak futbolcu Vedad İbisevic'i gündemine aldı.

Halilhodzic'in vatandaşı olan İbisevic'i kadrosunda görmeyi çok istediği ve bu transfer için şartların zorlanmasını da talep ettiği belirtildi. Bunun üzerine harekete geçen yönetim, başarılı golcünün transfer şartlarıyla ilgili görüşmelere başladı. Deneyimli teknik adamın da futbolcuyu ikna için devreye girdiği öğrenildi.

Yabancı transferinde Kolo Toure ve Bibras Natkho için de bir sürede görüşmeler yapan Trabzonspor'un, bu futbolcuları imza aşamasına getirdiği kaydedildi. Bordo-mavililerin, teknik direktör Vahid Halilhodzic'in Trabzon'a geleceği 13 Temmuz tarihine kadar yabancı futbolculara imza attırmayı planladığı belirtiliyor.

CİHAN

Yorumlar