Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan önemli açıkmalar (1)

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, olaylı Fenerbahçe maçıyla ilgili Hüseyin Avni Aker Stadı’nda basın toplantısı düzenliyor.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan önemli açıkmalar (1)

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, olaylı Fenerbahçe maçıyla ilgili Hüseyin Avni Aker Stadı’nda basın toplantısı düzenliyor. Hacıosmanoğlu’nun açıklamalarından satır başları;

Malumunuz Fenerbahçe maçında yaşanan olayları Trabzonspor kulübü olarak tasvip etmediğimizi maç sonrasında da söyledik. Futbolun görsel bir şölen olduğunu, çoğunlukları eğlendirdiğini ve o mecrada da olması gerektiğini söyledik.

Fenerbahçe maçlarında her zaman gergin ortam yaratıp ondan nemalanan insanlara fırsat vermeyelim istedik.

Ne yazık ki bir hafta boyunca yaptığımız sağduyu çağrılarımız, maçta takımımız bu sene gösterdiği performansın üzerinde performans sergileyip maçtan galip ayrılacak bir oyun tarzındaydı. Ama biz kendi takımımızı oynatmamak için elimizden geneli yaptık. Belki de en rahat yeneceğimiz bir Fenerbahçe karşımızdaydı. Biz takımımızı destekleseydik, şampiyonluğumuzun çalındığı 2011 sezonundan sonra en rahat yenebileceğimiz bir maçtı. Bu bizim hatalarımız, bunları yapmamamız gerekiyor. Yaşananların bizi üzdüğünü belirtmek istiyorum.

Maç tatil oldu. O kadar büyük olayların olduğu gösterilen statta ufak tefek zararın dışında önemli bir şey yok.

Medyanın Trabzon’da yaşanan olayları abartırken rakiplerin maçlarında çıkan olayları görmemezlikten geldiğini iddia eden Hacıosmanoğlu, konuşmasına ara vererek, rakip takımların maçlarında meydana gelen olaylardan derlenmiş görüntüleri medya mensuplarına izletti.

Hacıosmanoğlu, görüntülerin ardından konuşmasına devam ediyor.

SÜRECEK......

CİHAN

Yorumlar