Trabzonspor Basın Sözcüsü Aslan: Bunların adaletine güvenmedik, güvenmiyoruz

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun (PFDK), Trabzonspor’a verdiği 6 maç seyircisiz oynama cezası camiada şok etkisi yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor Basın Sözcüsü Aslan: Bunların adaletine güvenmedik, güvenmiyoruz

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun (PFDK), Trabzonspor’a verdiği 6 maç seyircisiz oynama cezası camiada şok etkisi yaptı. Fenerbahçe maçındaki olaylar nedeniyle verilen cezayı çok ağır bulan bordo-mavili yöneticiler, adaletli bulmadıklarını cezayı kamuoyunun takdirine bıraktı.

    Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Prof. Dr. Yakup Aslan, PFDK’nın kararıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, TFF ve kurullarının adaletine güvenmediklerinin altını çizdi. Baştan beri adil bir karar verilmeyeceğini bildiklerini, adaletli bir karar beklemediklerine vurgu yapan Aslan, “Bunların adaletine güvenmedik, güvenmiyoruz da. Bazı kulüplerin aleyhinde kararlar söz konusu olduğunda veya şike gibi durumlar olduğunda sağı, kör ve dilsiz rolünü oynayan TFF ve kuruları, bizim aleyhimizde bir konu olduğunda birdenbire gözleri açılıyor, kulakları duymaya, dilleri konuşmaya başlıyor. Olup bitenleri kamuoyunun taktirine bırakıyoruz.” ifadelerini kullandı.

    Karara itiraz edip etmeyeceklerini yönetim kuruluyla değerlendireceklerini kaydeden Aslan, “Yönetim kurulu olarak bir durum değerlendirmesi yapıp itiraz edip etmeyeceğimize karar vereceğiz.” dedi.
CİHAN

Yorumlar