Trabzonspor, Avrupa için kalan 2 maçını da kazanmak istiyor

Spor Toto Süper Lig’de bitime 2 hafta kala pazar günü sahasında Galatasaray’ı ağırlayacak olan Trabzonspor, tüm planlarını zorlu müsabakayı kazanmak üzerine yapıyor. Gelecek sezon mutlaka Avrupa’da olmak isteyen bordo-mavililer, zorlu...

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor, Avrupa için kalan 2 maçını da kazanmak istiyor

Spor Toto Süper Lig’de bitime 2 hafta kala pazar günü sahasında Galatasaray’ı ağırlayacak olan Trabzonspor, tüm planlarını zorlu müsabakayı kazanmak üzerine yapıyor. Gelecek sezon mutlaka Avrupa’da olmak isteyen bordo-mavililer, zorlu rakibini yenerek hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Bu sezon lig ve kupa yarışına erken havlu atan Trabzonspor, elindeki tek hedef olarak kalan Avrupa kupaların katılma hedefinin peşinden amansız bir şekilde koşuyor. Hami Mandıralı yönetiminde hükmen mağlup sayılan Fenerbahçe karşılaşması dışında maç kaybetmeyen Karadeniz temsilcisi, kalan 2 maçını da kazanarak ligi 4. sırada bitirmek ve gelecek sezon Avrupa’da mücadele etmeyi hedefliyor. Bu hafta pazar günü sahasında lig ikinciliği için mücadele eden ezeli rakibi Galatasaray ile karşılaşacak bordo-mavililer, son haftada da ligden düşmesi kesinleşen MP Antalyaspor’un misafiri olacak. 2-2’lik Bursaspor beraberliğinin ardından 2 gün izin verilen Trabzonsporlu futbolcular, Galatasaray maçının hazırlıklarına yarın başlayacak.

Son haftalara girilirken futbolcularını rehavete kapılmamaları konusunda uyaran teknik sorumlu Hami Mandıralı, Avrupa hedefine ulaşmak için kalan 2 maçlarını da kazanmak istediklerini söyledi. Sezon sonunda Avrupa’da olmak istediklerinin altını çizen genç hoca, Bursaspor maçında etkili bir mücadele ortaya koymalarına rağmen yakaladıkları gol fırsatlarını değerlendiremediklerinden yakındı. Hedefleri için uzatmalarda buldukları golle gelen bir puanın da önemli olduğunu belirten Mandıralı, “Galatasaray maçına da iyi hazırlanıp güzel giden serimizi sürdürmek istiyoruz. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilirsek, Galatasaray maçını rahat kazanabiliriz.” dedi.

CİHAN

Yorumlar