Trabzonspor, Avrupa için hedefe kilitlendi

Trabzonspor, sezonun son maçında yarın deplasmanda ligden düşmesi kesinleşen Medical Park Antalyaspor'un misafiri olacak. Avrupa kupalarına katılma hedefini kovalayan bordo-mavililer, bu maçı kazanarak Avrupa biletini cebine koymak istiyor. Ligi...

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor, Avrupa için hedefe kilitlendi

Trabzonspor, sezonun son maçında yarın deplasmanda ligden düşmesi kesinleşen Medical Park Antalyaspor'un misafiri olacak. Avrupa kupalarına katılma hedefini kovalayan bordo-mavililer, bu maçı kazanarak Avrupa biletini cebine koymak istiyor.

Ligi dördüncü tamamlayarak Avrupa sınavına play-off maçlarından başlamak isteyin Karadeniz temsilcisinin bir kulağı da Kardemir Karabükspor- Sivasspor maçında olacak. Trabzonspor, kendi maçını kazanması, Sivasspor'un da Karabük deplasmanında mağlup olması halinde sezonu dördüncü sırada tamamlayacak ve Avrupa maçlarına play-off turundan başlayacak.

Sivasspor'un galibiyeti halinde ise beşinci sıradaki yerini koruyacak olan bordo-mavililer, UEFA Avrupa Ligi grup maçları için bir ön öleme bir de play-off maçı oynayacak. Trabzonspor, olası bir mağlubiyeti takipçisi Kasımpaşa ile Sivasspor'un galibiyetleri halinde de altıncı sıraya düşecek ve Avrupa'ya gidemeyecek.

Kendisi açısından son derece önemli olan Antalyaspor müsabakasının hazırlıklarını bugün yaptığı son antrenmanla tamamlayan Trabzonspor, saat 15.20'de tarifeli uçakla bu şehre gitti. Bordo mavililerde kart cezalısı olan kaleci Onur ile sakatlığı bulunan Aykut Demir ve izin alarak ülkelerine giden Bamba ile Marc Janko bu maçta forma giyemeyecek.

Sakatlığı nedeniyle durumu belirsizliğini koruyan Özer Hurmacı ise kafilede yer aldı. Teknik sorumlu Hami Mandıralı'nın, Onur'un yokluğunda kalede Zeki Ayvaz'a formayı vermesi bekleniyor.

Trabzonspor'un maça şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor; Zeki Ayvaz, Caner Osmanpaşa, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Kadir Keleş, Olcan, Bourceanu, Zeki Yavru, Yusuf, Adrian, Henrique

CİHAN

Yorumlar