Trabzonspor-Akhisar Belediyespor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Geçtiğimiz hafta Antep deplasmanında beklemediği bir yenilgi ve ilk 4 yolunda yara alan Trabzonspor, aradığı morali evinde bulmak için Avni Aker'e çıkıyor. Karadeniz ekibinin rakibi ligde rahat bir nefes alan ve ilk yarıda deviremediği Akhisar.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor-Akhisar Belediyespor maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Geçtiğimiz hafta Antep deplasmanında beklemediği bir yenilgi ve ilk 4 yolunda cerahat sektör Trabzonspor, aradığı morali evinde edinebilmek için Avni Aker'e çıkıyor. Karadeniz ekibinin rakibi ligde sorunsuz bir soluk sektör ve ilk yarıda deviremediği Akhisar.

Son zamanlarda tekrar bir çıkış yakalayan, fakat geçtiğimiz hafta Gaziantepspor deplasmanında beklemediği bir yenilgi alarak ilk 4 yolunda tökezleyen Trabzonspor, bugün yeni bir serinin başlangıcı için Avni Aker’e çıkıyor. Savunma ve orta sektör hattında eksikleri bulunmasına karşın Karadeniz ekibinin bu 90 dakikadan tek beklentisi 3 puan. Zorlu mücadelede Fırtına’nın ağırlayacağı konuk ise Akhisar Belediyespor. Son 4 maçında 7 puan toplayarak tehlike hattından uzaklaşmayı başaran Roberto Carlos’un ekibi ligin ilk yarısındaki mücadelede de Mustafa Akçay yönetiminde Trabzonspor’u hayli zorlamış, maç 1-1’lik eşitlikle sonuçlanmıştı.

Sistemde değişiklik yok

İlk 4 yolunda ligin ilk bölümündeki kayıpları da telafi etmek mecburiyetinde bulunan Trabzonspor’un hocası Ersun Yanal’ın kadrosundaki problemlere karşın Avni Aker’de ortaya koyduğu hamle futboldan vazgeçmeyi muhakkak düşünmediği de gelen haberler arasında. Hafta başından buyana daha öncelikle çok talih veremediği isimlerle de yakından ilgilenen Yanal’ın ilk 11’indeki 9 adı netleştirdiği, fakat son 2 oyuncu ile alakalı kararı maçtan derhal öncelikle vereceği bildirildi.

Mehmet Ekici’nin maçı

A Milli Takım’ın Hollanda ile oynayacağı kader maçına çağrılan tek Trabzonsporlu bulunan Mehmet Ekici, hiç şüphe yoktur ki bugünkü mücadelede hocası Ersun Yanal’ın en kocaman kozu olacak. Yıldız futbolcu için Akhisar Belediyespor sınavının ayrı bir önemi de var. Çünkü ligin ilk yarısındaki maç 1-1 biterken Bordo-Mavililer’in tek golüne Mehmet Ekici ceza sektörü dışından nefis bir vuruşla imzasını koymuş, adeta sezonun kalan bölümlerinde atacağı jeneriklik gollerin sinyalini vermişti. Taraftarların da sevgilisi durumuna gelen Ekici’nin amacı bu defa gene ağları sarsmak fakat bu defa takımının galibiyetiyle çifte huzur yaşamak.

Uğur’un duygusal sınavı

Devre içerisinde transfer edilen Uğur Demirok, bugün eski ekibi Akhisar Belediyespor’a karşı his yüklü bir İmtihan verecek. Uzun vakit formasını giydiği Akhisar ile vitrine çıkan ve ulusal takıma kadar yükselen muvaffakiyetli oyuncu, duygularını paylaştı. Akhisar’ın her vakit kendisi için hususi bir noktayı olacağını belirten Uğur Demirok, “Akhisar’ın kariyerimdeki değerini hep söyledim. Asla unutmayacağım anılarım var. Ancak bundan sonra Trabzonspor forması giyiyorum. Bana yakışan giydiğim formaya maksimum biçimde hizmet etmektir” ifadelerini kullandı.

Fırtına’da kapılar kapandı

Bordo-Mavililer, Akhisar Belediyespor maçı için son hazırlıklarını dün kendi tesislerinde yaptı ve kapılarını hariç dünyaya kapattı. Taktik çalışmalar üstünde duran teknik direktör Ersun Yanal’ın öğrencilerine Akhisar Belediyespor ile alakalı edindiği izlenimler ile alakalı da uyarılar yaptığı söylendi. Yanal’ın bununla beraber çoklukla kendisinin de katı biçimde eleştirdiği geçtiğmiz haftaki Gaziantepspor maçını hatırlattığı da kaydedildi.

Akigo’ya Fırtına vız geliyor

Trabzonspor ile Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig’de bugün Hüseyin Avni Aker Stadı’nda yapacakları maçla 6’ncı defa karşı karşıya gelecek. İki takım içerisinde geride kalan 5 maçtan 3’ünü Akhisar Belediyespor, birisini Trabzonspor kazandı. Bir maçta da taraflar sahadan eşitlikle ayrıldı. Söz konusu karşılaşmalarda Akhisar Belediyespor 10, Trabzonspor 6 gol kaydetti. Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanan 2 maçta ise taraflar birer galibiyet aldı.

Muhtemel 11'ler

SAAT: 16.00
STAT: Hüseyin Avni Aker
YAYIN: Lig TV
HAKEM: İlker Meral

Trabzonspor: Hakan, Salih, Aykut, Uğur, Musa, Medjani, Mehmet, Aytaç, Sefa, Erkan, Cardozo.

Akhisar Belediyespor: Emrah, Tolga, Douglao, Orhan, Kadir, Güray, Zokora, Vaz Te, Bruno, Bilal, Lualua.

Kaynak: FANATİK

Yorumlar