Trabzonspor, Adrian'ı Al Nasr kulübüne sattı

Trabzonspor, 2011 yılında Varşova takımından transfer ettiği Polonyalı futbolcu Adrian Mierjezewski'yi Suudi Arabistan'ın Al Nasr takımına sattı. Nasr kulübünün, bu transfer karşılığında bordo mavili ekibe 3 milyon Euro ödeyeceği belirtildi....

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor, Adrian'ı Al Nasr kulübüne sattı

Trabzonspor, 2011 yılında Varşova takımından transfer ettiği Polonyalı futbolcu Adrian Mierjezewski'yi Suudi Arabistan'ın Al Nasr takımına sattı. Nasr kulübünün, bu transfer karşılığında bordo mavili ekibe 3 milyon Euro ödeyeceği belirtildi.

Gelecek sezon öncesi transfer çalışmalarına devam eden Trabzonspor, bir yandan da kadroda düşünmediği yabancı futbolcuları satmak için girişimlerini sürdürüyor. Özellikle verim alınamaya Janko, Colman, Malouda ve Bamba gibi isimleri göndermenin planlarını yapan bordo mavililer, teknik heyetin ‘kalabilir, ancak iyi bir teklif gelirse satılabilir' diye rapor verdiği söylenen Adrian'ı Suudi Arabistan'ın Al Nasr takımına sattı. Polonyalı futbolcu ile 3 yıllığına anlayan Al Nasr kulübünün, transfer karşılığı bordo mavili kulübe 3 milyon Euro ödeyeceği öğrenildi.

Trabzonspor, Adrian'ı 2011 yılında Polonya'nın Varşova takımından 5,2 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek transfer etmişti. Kendisine ödenen yüksek bonservis ücreti her zaman tartışma konusu olan tecrübeli futbolcu, zaman zaman çok iyi maçlar çıkartsa da istikrarsız performansı ile eleştirilerden de nasibini almıştı.

CİHAN

Yorumlar