Trabzonspor, 47. kuruluş yılını kutluyor

Trabzonspor Kulübünün kuruluşunun 47. kuruluş yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Kuruluş etkinlikleri kapsamında ilk olarak Bordo-mavili kulübe emeği geçmiş merhum yöneticiler, divan ve kurul üyeleri, teknik adam, futbolcular...

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor, 47. kuruluş yılını kutluyor

Trabzonspor Kulübünün kuruluşunun 47. kuruluş yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Kuruluş etkinlikleri kapsamında ilk olarak Bordo-mavili kulübe emeği geçmiş merhum yöneticiler, divan ve kurul üyeleri, teknik adam, futbolcular ve taraftarlar anısına 100. Yıl Parkı’nda yaptırılan Trabzonspor anıtına çelenk sunuldu. Törene, Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yakup Aslan, Genel Sekreter Köksal Güney, Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak ve 1461 Trabzon Yönetim Kurulu üyeleri ile eski yöneticiler ve taraftarlar katıldı.

    Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Genel Sekreter Güney ve Divan Başkanı Özbak anıta çelenk koydu. Genel Sekreter Güney, burada yaptığı konuşmada, adını futbol dünyasına yazdırdıktan sonra ihtilal yaptığını, şampiyonluklar yaşadığını ve taraftarlarına büyük gurur yaşattığını söyledi.

    Yönetim olarak aldıkları bayrağı hep ileriye taşımak ve Trabzonspor'u daha ileri götürmek istediklerinin altını çizen Güney, sözlerini şöyle sürdürdü:

     "Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Trabzonspor'u birileri yönetebilir ama kişiler gelip geçicidir. Aslolan Trabzonspor'dur, kurumlardır. Bunun bilincinde olmamızı istiyorum. Yoksa kişiler, bir yönetimi sevebilir veya sevmeyebilir. Ama biliyorsunuz Trabzonspor'la hep uğraşılmıştır. Belki uğraşılmaya devam edecektir. İşte bu şer güçler karşısında birlik beraberliğimizi göstermemiz lazım. Yeni bir sezona başlayacağız. Taraftarlarımız, camiamızı bizden başarı bekliyor. Güç birliği ile Trabzonspor'u inşallah iyi yerlere getirmek istiyoruz. Trabzonspor'u kurup bize bahşeden emeği geçmişlerden aramızda olmayanları rahmetle anıyorum, yaşayanlara şükranlarımı sunuyorum."

    Kuruluş etkinlikleri kapsamında daha sonra, Trabzonspor Kadir Özcan Tesisleri’nde bir anma programı gerçekleştirildi. CİHAN

Yorumlar