Trabzonspor: 1 – Gençlerbirliği: 0 (İlk yarı)

Stat: Hüseyin Avni AkerHakemler: İlker Meral, Serkan Gençerler, Hakan YemişkenTrabzonspor: Onur, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Aykut, Mustafa Akbaş, Zeki Yavru, Bourceanu, Özer, Adrian, Olcan, EmreGençlerbirliği: Ferhat, Tosic, Kulusic, Ahmet Çalık, Hakan Asl.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor: 1 – Gençlerbirliği: 0 (İlk yarı)

Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: İlker Meral, Serkan Gençerler, Hakan Yemişken
Trabzonspor: Onur, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Aykut, Mustafa Akbaş, Zeki Yavru, Bourceanu, Özer, Adrian, Olcan, Emre
Gençlerbirliği: Ferhat, Tosic, Kulusic, Ahmet Çalık, Hakan Aslantaş, Ermin Zec, Doğa, Tomic, Özgür (Dk. Deniz), Nizamettin, Stancu
Gol: Dk. 24 Adrian (Pen.) (Trabzonsor)

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Trabzonspor ile Gençlerbirliği arasında Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısı ev sahibi takımın 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Trabzonspor’da izinli olarak ülkesine giden Florent Malouda ile hafta içerisinde İstanbul’daki düğünü nedeniyle takımdan ayrı kalan Didier Zokora maç kadrosunda yer almadı. Teknik Sorumlu Hami Mandıralı, izinsiz olarak Zokora'nın düğününe giden ve tepki çeken Gustavo Colman'ı da 18'e almadı. Genç hoca, aynı şekilde İstanbul’daki düğünü izinsiz gidin Henrique'yi ise yedek soyundurdu.

Mandıralı, Zokora'nın yokluğunda ön liberoda sakatlığı geçen Alexandru Bourceanu'ya görev verdi. Gol umudu olarak ile ileri uçta Emre Güral ilk 11'de sahaya çıktı. Cezası nedeniyle geçtiğimiz haftaki Elazığspor maçında forma giyemeyen Olcan Adın da bir hafta aranın ardından formasına kavuştu.

Müsabaka, Trabzonspor'un cezası nedeniyle bayan ve çocuk taraftarlar önünde oynandı.

11. dakikada Olcan'ın pasıyla ceza sahasının sağ çaprazında topla buluşan Zeki Yavru şutunu attı, meşin yuvarlak kaleci Ferhat'ta kaldı.

14. dakikada bir pozisyonda yerde kalan Özgür İleri, geçirdiği sakatlık nedeniyle maça devam edemedi ve sahayı sedye ile terk etti.

24. dakikada Trabzonspor öne geçti. Bu dakikada Bosingwa'nın düşürülmesiyle kazanılan penaltı atışını kullanan Adrian, topu kalecinin sağından filelere gönderdi: 1-0.

37. dakikada Tosic’in soldan ceza sahası içerisine gönderdiği topa konuk takımın ileri uç elemanları kale önünde dokunamayınca Gençlerbirliği önemli bir fırsattan yararlanamadı.

40. dakikada Stancu ile yaptığı davar pasıyla ceza sahasına giren Deniz yerden vurdu, top yandan auta gitti.

45. dakikada gelişen Gençlerbirliği atağında Deniz sağdan ceza sahasına girdi, kalesine erken terk eden kaleci Onur sakatlanması pahasına son arda topu uzaklaştırdı.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve müsabakanın ilk yarısı ev sahibi takımın 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.


CİHAN

Yorumlar