Trabzonspor: 0 - Kayserispor: 1 (İlk yarı)

Stat: Hüseyin Avni AkerHakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks TaşçıoğluTrabzonspor: Onur, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Aykut, Kadir, Olcan, Bourceanu, Özer, Colman, Adrian, EmreKayserispor: Sinan Bolat, Ömer, Mijailovic, Levent, Cüneyt, Tziolis, Abdullah,.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor: 0 - Kayserispor: 1 (İlk yarı)

Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu
Trabzonspor: Onur, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Aykut, Kadir, Olcan, Bourceanu, Özer, Colman, Adrian, Emre
Kayserispor: Sinan Bolat, Ömer, Mijailovic, Levent, Cüneyt, Tziolis, Abdullah, Mouche, Vanek, Biseswar, Bobo
Gol: Dk. 39 Mijailovic (Kayserispor)
Sarı Kart: Dk. 41 Mustafa Yumlu (Trabzonspor)

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Trabzonspor ile Kayserispor arasında Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısı konuk takımın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Ev sahibi takım Trabzonspor, sezonun ikinci yarısında henüz galibiyeti bulunmuyor. Bordo-mavililer, ligin ikinci devresinde oynadığı 4 maçta 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle sahadan ayrıldı ve 9 puan kaybetti. Ligin son sırasında bulunan konuk takım Kayserispor ise uzun bir aradan sonra geçtiğimiz hafta bu sezonki üçüncü galibiyeti aldı. Sarı - kırmızılı ekip, 21. haftada sahasında Gençlerbirliği’ni 1-0 mağlup etmişti. Bu açıdan müsabaka her iki takım için de hayati önem taşıyor. Bordo-mavililer taraftarları önünde alacağı galibiyetle yeniden çıkışa geçmek, konuk takım ise zorlu deplasmandan çıkartacağı 3 puanla ligde kalma umutlarını arttırmak istiyor.

Trabzonspor’da Malouda ve Bamba sakatlıkları, Zokora ise kart cezalısı olduğu için kadroda yer almadı. Bordo-mavili taraftarlar ise maça fazla ilgi göstermedi.

14. dakikada Biseswar’ın pasıyla defansın arkasına sarkan Vanek, kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak kaleci Onur gole izin vermedi.
24. dakikada Özer’in soldan ortasına penaltı noktası üzerinde Emre vurdu, top üstten auta gitti.
25. dakikada Adrian’ın uzun pasıyla ceza sahasına giren Emre kaleciyle karşı karşıya kaldı, ancak şutunu kaleci Sinan Bolat çıkarttı.
26. dakikada Abdullah’ın pasıyla sağdan ceza sahasına giren Biseswar’ın aşırtma vuruşunda kaleye giden topu Kadir çıkarttı, dönen topa bu kez Abdullah kafayla kaleye gönderdi ancak kaleci Onur meşin yuvarlağı kornere çeldi.
34. dakikada Olcan’ın ceza sahasının sol çaprazından attığı şutu kaleci Sinan Bolat son anda kornere yumrukladı.
39. dakikada Kayserispor Mijailovic'in golüyle öne geçti. Mouche’nin sağdan yaptığı ortaya Mijailovic ceza sahası içerisinde kafayı vurdu, top kaleci Onur’un sağından filelere gitti. 0-1.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca müsabakanın ilk yarısı Kayserispor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.


CİHAN

Yorumlar