Trabzonspor: 0 - Kasımpaşa: 0 (İlk Yarı)

Stat: Hüseyin Avni AkerHakemler: Mustafa İlker Coşkun, Ekrem Kan, İsmail ŞencanTrabzonspor: Onur, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Aykut, Mustafa Akbaş, Olcan, Zokora, Yusuf, Colman, Adrian, JankoKasımpaşa: Isaksson, Elyasa, Yalçın, Barış, Sancak, Castro, Scario.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor: 0 - Kasımpaşa: 0 (İlk Yarı)

Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Mustafa İlker Coşkun, Ekrem Kan, İsmail Şencan

Trabzonspor: Onur, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Aykut, Mustafa Akbaş, Olcan, Zokora, Yusuf, Colman, Adrian, Janko
Kasımpaşa: Isaksson, Elyasa, Yalçın, Barış, Sancak, Castro, Scarione, Kerem, Viudez, Malki, Adem

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Trabzonspor ile Kasımpaşa arasında Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.

Trabzonspor’da sakatlıkları bulunan Bamba, Henrique’nin yanı sıra dünkü antrenmanda sakatlanan Alexandru Bourceanu, kalp rahatsızlığı geçiren Emre Güral ile devre arasında Kasımpaşa’dan alınan ve iki kulüp arasındaki sözlü anlaşma nedeniyle bu maçta oynayamayacak olan Özer Hurmacı maç kadrosunda yer almadı. Teknik Sorumlu Hami Mandıralı, ayrıca son haftalardaki formuyla eleştirilen Florente Malouda’yı da kadroya almadı. Malouda en son ligin 24. Haftasındaki orku Konyaspor maçında kadroya girmişti.

MAÇ, BAYAN VE ÇOCUK TARAFTARLAR ÖNÜNDE OYNANDI
Müsabaka, Trabzonspor’un, Fenerbahçe maçındaki olayların ardından aldığı seyircisiz oynama cezası nedeniyle bayan ve çocuk taraftarların önünde oynandı. Bordo-mavili bayan ve çocuk taraftarlar, kapalı ve maraton tribününde takımlarını desteklemek için yerlerini aldı.
Bu arada, maç öncesi Avni Aker Stadı’nan protokol giriş kapısı önünde toplanan bir grup erkek taraftar yaptıkları tezahüratlarla takımlarına destek verdi, Türkiye Futbol Federasyonu aleyhine de tezahüratlarda bulundu. Trabzonlu Gençler Taraftar Grubu Başkanı Mehmet Fındıkçı, burada yaptığı açıklamada, taraftarı sadece sermaye olarak gören federasyonu ve ona ait kararları tanımadıklarını söyledi. Bir süre takımlarına destek olan taraftarlar, daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

1.dakikada gelişen Trabzonspor atağında Janko’nun pasıyla ceza sahasına giren Adrian, kaleciyle karşı karşıya kaldı, şutunda kaleci Isaksson topu bacaklarıyla uzaklaştırdı.
3. dakikadaki Kasımpaşa atağında Adem ceza sahası dışında sol çaprazdan kaleye sert vurdu, top yan ağlarda kaldı.
14. dakikada Trabzonspor çok önemli bir gol fırsatından yararlanamadı. Bosigwa’nın sağdan orta şut karışımı ceza sahasına gönderdiği topa kaleci Isaksson son anda parmaklarının ucuyla uzaklaştırdı. Arka direkte topla buluşan Adrian, topu altı pas içerisinde Janko’ya aktırdı ancak oyuncu ıskaladı. Bu kez Olcan topla buluştu, onun şutunda ise araya giren savunma mutlak bir golü önledi.
17. dakikada Yusuf soldan ceza sahasına girdi, pasını Janko’ya aktırdı ancak tecrübeli golcü topu kale yerine yandan auta gönderdi.
28. gelişen Kasımpaşa atağında Adem ceza sahası önünde topla buluştu, içeriye girdi şutunu vurdu ve top yandan auta çıktı.
43. Trabzonspor atağında Olcan sol kanattan ceza sahası içine yerden oynadı ama savunma Janko'dan önce topu uzaklaştırdı.
Kalan dakikalarda da gol olmadı ve müsabakanın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.
CİHAN

Yorumlar