Trabzon-Fenerbahçe maçının kararı yarın veriliyor

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Süper Lig'in 24. haftasında oynanan ve 1-0 Fenerbahçe önde iken 43.

Google Haberlere Abone ol
Trabzon-Fenerbahçe maçının kararı yarın veriliyor

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Süper Lig'in 24. haftasında oynanan ve 1-0 Fenerbahçe önde iken 43. dakikada maçın hakemi tarafından tatil edilen olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçıyla ilgili kararını yarın vereceği iddia edildi.

Trabzonspor'la Fenerbahçe arasında oynanan ve olaylardan dolayı maçın hakemi Bülent Yıldırım tarafından tatil edilen derbi maçıyla ilgili TFF yönetim kurulunun karar gününün yarın olduğu ileri sürüldü. Sporx'in haberine göre, TFF yönetiminin yarın saat 10.00'da İstinye'deki merkezinde yapacağı toplantıda bordo-mavili kulübün saha olaylarından 3, çirkin ve kötü tezahurattan da 1 maç cezaya çarptırıldığı derbi maçıyla ilgili nihai kararını verecek.

TFF Müsabaka Talimatında yer alan "güvenlik nedeniyle tatil olan" bu müsabaka konusunda futbol federasyonunun tatil kararını yerinde bularak karşılaşmayı Fenerbahçe'nin 3-0 hükmen galibiyetiyle tescil edeceği öğrenildi.

Bu arada Trabzonspor yönetimi de yönetimden hükmen mağlubiyet kararı çıkması halinde karara karşılık Tahkim Kurulu'na maçın tekrar oynanması için itirazda bulunacağı belirtildi.
CİHAN

Yorumlar