Totti bir yıl daha yeşil sahalarda

- Roma, emektar takım kaptanı ve golcüsü Totti'nin sözleşmesini bir yıl daha uzattı - Totti: "Büyük mutluluk duyuyorum. Hep bu formayla bir yıl daha oynamayı arzu ediyordum"

Google Haberlere Abone ol
Totti bir yıl daha yeşil sahalarda


ROMA (AA) - İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Roma, takım kaptanı Francesco Totti'nin sözleşmesini yeniledi.

Sarı-kırmızılı başkent takımı, sözleşmesi sezon sonunda biten 39 yaşındaki kaptanı Totti ile bir yıllık anlaşmaya vardı.

Roma Kulübünün ABD'li başkanı James Pallotta ile emektar golcü, Roma'da yapılan 45 dakikalık görüşme sonrası anlaşma sağladı.

Bu anlaşmayla 40 yaşında da Roma formasını giyecek golcü oyuncu, 1992'den beri 600 maça çıkıp, uğruna astronomik transfer tekliflerini reddettiği sarı-kırmızılı kulüpte 25. sezonunu geçirecek.

Basına yansıyan anlaşma detaylarına göre aktif futbolculuk yaşantısını gelecek yıl haziranda sonlandıracak Totti'nin, kulüpteki yöneticilik kariyeri için de bir yol haritası belirlendi.

Anlaşmanın ardından Roma Kulübünün televizyonuna konuşan Totti, "Hep bu formayla bir yıl daha oynamayı arzu ediyordum. Bu benim hayalimdi ve bunu hak ettiğimi düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Bu arada başkan ile görüşmesi sonrasında kendisini bekleyen basın mensuplarına eliyle 3 işareti yapan Totti, "3 yıllık sözleşme imzaladım." diyerek şaka yaptı.

Ligde geçen sezonun son haftalarında teknik direktörü Luciano Spalletti ile yaşadığı polemiklerle gündeme gelen ancak bu sırada attığı goller ve asistleriyle takımını sırtlayan Totti için Roma Kulübünün 12 aya yayılan bir veda hazırladığına yönelik haberler medyada yer almıştı.

Yorumlar