Tosyalı Toyo Osmaniye Kulübü Başkanı Teke:

- "Sezona ne kadar iyi başlarsak o kadar iyi sonuçlar elde ederiz. Taraftarın gücünü de arkamıza alarak ligde başarılı olacağımıza inanıyorum"

Google Haberlere Abone ol
Tosyalı Toyo Osmaniye Kulübü Başkanı Teke:


OSMANİYE (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Tosyalı Toyo Osmaniye'nin kulüp başkanı Murat Teke, sezona iyi başlangıç yapıp taraftar desteğiyle ligde başarılı olmak istediklerini belirtti.

Teke, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tosyalı Toyo Osmaniye sporcularının sezon hazırlıklarının hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Teke, sezona Girne Üniversitesi maçıyla başlayacaklarını hatırlatarak, "İnşallah yeni sezonda önce ligde kalıcı olmayı, ardından play-off'lara kalabilmeyi hedefliyoruz. Bu hedefler için hepimiz üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz. Osmaniye’de takımımıza büyük bir taraftar desteğinin olduğunu biliyoruz. Sezona ne kadar iyi başlarsak o kadar iyi sonuçlar elde ederiz.Taraftarın gücünü de arkamıza alarak ligde başarılı olacağımıza inanıyorum." diye konuştu.

Katıldıkları iki turnuvada ortaya konulan performansla takımdaki eksikliklerin tespit edildiğini ifade eden Teke, şunları kaydetti:

"Sezon öncesi hazırlık turnuvalarına katılarak sezona en iyi şekilde hazırlanmak istedik. Adana'da oynanan AnadoluJet BOTAŞ Cup ve Kayseri'de düzenlenen Erciyes Cup Turnuvası'na katıldık. Adana'da bazı eksikliklerimiz vardı ve burada istediğimiz sonucu elde edemedik. Kayseri'deki turnuvada ise üçüncü olduk. Katıldığımız iki turnuvanın takımımıza büyük katkı sağladığına inanıyorum.''

Yorumlar