Torunoğulları: Galatasaray 7.5 Milyon Euro veriyorsa 'Hayırlı olsun' deriz

Beşiktaşlı yönetici, Erdal Torunoğulları, Galatasaray Kulübü’nün Gökhan Töre için 7.

Google Haberlere Abone ol
Torunoğulları: Galatasaray 7.5 Milyon Euro veriyorsa 'Hayırlı olsun' deriz

Beşiktaşlı yönetici, Erdal Torunoğulları, Galatasaray Kulübü’nün Gökhan Töre için 7.5 Milyon Euro verip alması halinde kendi tepkilerinin ancak ‘Hayırlı olsun’ demek olacağını söyledi.

Beşiktaş Kulübü Dış Transferlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, Çaykur Rizespor ile oynayacakları maçın hazırlıkları için yapılan sabah antrenmanı sırasında gazetecilerin sorularına cevap verdi.

Basın mensuplarıyla sohbet eden Torunoğulları, bonservisi Rubin Kazan Kulübü’nde olan ve son günlerde ismi Galatasaray ile anılan yetenekli oyuncu için, "Gökhan bizi istiyor, bu durumun olumlu sonuçlanacağını umuyoruz. Fakat Rubin Kazan Kulübü 7.5 milyonda diretirse bu iş olmaz. Beşiktaş Kulübü o parayı vermez. Bize söylenen her rakamı kabul edecek bir takım değiliz. Galatasaray Kulübü araya girip 7.5 milyon Euro veriyorsa, biz de ancak 'hayırlı olsun' deriz.'' diye konuştu.

Sezon sonunda takımdan ayrılması gündemde olan Fernandes için ise Torunoğulları, "Bunu gidin Fernandes'in kendisine sorun." diyerek cevapladı.

ALMEİDA İLE ANLAŞIRIZ

Beşiktaş’ın Portekizli yıldız futbolcusu Hugo Almeida’nın durumunun sorulmasına da cevap veren Erdal Torunoğulları, "Almeida ile Dünya Kupası'ndan önce anlaşacağımızı umuyoruz." dedi.
Torunoğulları ayrıca, Fethiyespor'un genç stoperi Birol Parlak'ı hocanın istemesi halinde alabileceklerini de ifade etti.

Eskişehirspor ile oynanan lig maçından sonra PFDK’ya sevk edilmelerine bir anlam veremediklerini de belirten Torunoğulları, Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu’na gerekli itirazı yapacaklarını söyledi. Erdal Torunoğulları, "Maçta küfür olmadı, savunmamızı yapacağız. Kanaate göre disipline sevk ediyorlar.'' dedi.

GÜNDÜZ MAÇI İÇİN BAŞVURDUK

Ligde kalan maçları için Türkiye Futbol Federasyonu’na gündüz maçı oynamak için başvuru yaptıklarını belirten Torunoğulları, "Atatürk Olimpiyat Stadı maç yapılacak bir stat değil. Bazen gidişi var. Dönüşü yok. Saatlerce çıkamıyorsun oradan. Maçlarımızı gündüz oynamak için Federasyona başvurduk ve cevap bekliyoruz. Ama bütün maçları gündüz oynamamız zor görünüyor. Çok ümitli değiliz. Zaten 4-5 maçımız kaldı orada oynayacağımız. Başka şehir alternatiflerinden İzmir olmaz. Çünkü oradaki stadın da buradaki Olimpiyat Stadı'ndan bir farkı yok. Kendi stadımızı gelecek sezona yetiştireceğimizi umuyoruz.'' şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar