Toroğlu'ndan şok Aziz Yıldırım yorumu!

Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında şok bir yorumda bulundu. Toroğlu, ""Aziz Yıldırım göreve devam ederse Galatasaray forması Amerikan bayrağına döner." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Toroğlu'ndan şok Aziz Yıldırım yorumu!
Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında şok bir yorumda bulundu. Toroğlu, ""Aziz Yıldırım göreve devam ederse Galatasaray forması Amerikan bayrağına döner." dedi.

Toroğlu'nun bugünkü köşe yazısı ise şöyle;

Başakşehir 2-0 öne geçene kadar mükemmel futbol oynadı.
Bütün futbolcular birbirlerine yardım ettiler. İşin daha önemlisi kimse öne çıkmak istemedi. Herkes defansta da hücumda da ortak hareket etti. 2-0 olduktan sonra özellikle iki yabancı futbolcuları kendilerine oynamaya başladılar. Çok daha fark yapacakları karşılaşmada 2-1'lik golü yiyince panik başladı. Tam bu noktada 84'üncü dakikada Mehmet Topuz diye amatör bir futbolcu sahneye çıktı. Hiç gereksiz bir anda hem de hakeme bakarak rakibe yaptığı hareketle oyundan atıldı. 
Alves'in omuzuna çarptı gibi  Şimdi burada duralım. Ali Palabıyık şeklindeki hakemler Türkiye'de fazla tutulmazlar. Neden? Gördüklerini çaldıkları için. Peki Ali Palabıyık'ın hata yapma hakkı yok mu? Var kaçıncı dakikada? 90+2... Penaltı doğru mu, değil mi? İki defa seyrettim, sanki top Alves'in omuzundan çıkıyor gibi. Penaltıyı verirsen Alves'i de atacaksın. Penaltıdan sonra takriben 4 veya 5 dakika oynandı. Ey Caner kardeşim sen neye atılırsın? Seni atan Ali Palabıyık değil. Seni bundan önceki maçlarda atmayan hakemlerin hatası bu! Türkiye'de bir takım eksik kalınca daha cesaretleniyor. Rakip takım da rahatlıyor. O zaman da şemsiye terse dönüyor. Şimdi sarı-lacivertlilerde büyük patron Aziz Yıldırım "Bizi hakem yaktı" diyecek. Kendi futbolcularını kurtarmaya kalkacak. Veya teknik direktörünü. Pardon, antrenörünü, pardon yardımcı antrenörünü! Yani İsmail Kartal'ı.
Bu lige yakıştı! Sezon başında "Fenerbahçe ligi ikinci bitirir" deseler herkes karşı gelirdi. "Bu Galatasaray şampiyon olacak" deselerdi herkes gülerdi. Fazla uzatmaya gerek yok. Ne ekerseniz onu biçersiniz. Fenerbahçe'de bu işi ekenler başkan ve teknik direktör Aziz Yıldırım, kaleci Volkan, Emre, Caner... Galatasaray'da Melo, Beşiktaş'ta yok! Bu sezon bu tarlayı devamlı karıştırıp ekenlerin son maçta ektiklerini nasıl biçildiğini gördük. Bu da Ali Palabıyık'ın değil diğer hakemlerin sorunu. Zaten Ali Palabıyık'ı Fenerbahçe istemez. Öteki eyyam yapanları ister. Seneye bu isimler gene sahneye çıkar! Kalitesiz bir lig geçindik. Suni heyecanlarla haftalar geçti. Sahalarda terbiyesizlikler diz boyu. En sonunda da bu lige yakışır kırmızı kartla dolu bir maçla ligi bitirdik. Aslında bu lige bu maç yakıştı!

Yorumlar