Torku Konyaspor Başkanı Şan:

- " Daha çok takımımıza faydalı olabilecek nokta transferler üzerinde duruyoruz. Önümüzdeki günlerde birkaç tanesini gerçekleştireceğimize inanıyorum" - "Scarione ve Chahechouheu bize geldi ve değerlendirmesini de yaptık. Maliyetleri çok yüksek. Şimdilik bizim gündemimizde yok. Biraz bekleyip göreceğiz"

Google Haberlere Abone ol
Torku Konyaspor Başkanı Şan:


KONYA (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor'un başkanı Ahmet Şan, takıma faydalı olabilecek nokta transferler üzerinde durduklarını, önümüzdeki günlerde bu transferlerden birkaç tanesini gerçekleştirebileceklerine inandığını söyledi.

Şan, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, transferde şu ana kadar netleşmiş bir isim olmadığını ifade etti.

Transfer döneminin resmi olarak 9 Haziran'da başlayacağını belirten Şan, "Transferde müjde var mı derseniz o ancak beklediğimiz transfer Konya'ya geldiği gün olur. Henüz o aşamada değiliz. Teknik heyetimizle istişare ettiğimiz noktalarda oyuncuların transferleri için girişimlerimizi başlattık. Tabii ki bu durum çok kolay olmuyor." ifadesini kullandı.

Şan, özellikle bazı isimleri Türkiye'ye ve Konya'ya getirmekte sıkıntılar çekebildiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Taraftarlarımız müsterih olsun. Basında adı geçen yıldız isimler olabiliyor. Daha çok takımımıza faydalı olabilecek nokta transferler üzerinde duruyoruz. Önümüzdeki günlerde birkaç tanesini gerçekleştireceğimize inanıyorum. Basında çıkan kaleciler Boffin ve Karcemaskas ile ilgili herhangi bir tasarrufumuz yok. Serkan Kırıntılı ile o mevkide rekabet oluşturacak yerli bir kaleci üzerinde duruyoruz. Oscar Scarione ve Aatıf Chahechouheu bize geldi ve değerlendirmesini de yaptık. Maliyetleri çok yüksek. Şimdilik bizim gündemimizde yok. Biraz bekleyip göreceğiz."

Yorumlar