Torku Konyaspor: 2 - Sivasspor: 0 (İlk yarı)

Stat: Konya AtatürkHakemler: Bülent Yıldırım, Serkan Akal, Asım Yusuf ÖzTorku Konyaspor: Itandje, Selim, Ali, Tolga, Ergün, Kokalovic, Borek, Djalma, Hleb, Gekas, Hasan KabzeSivasspor: Korcan, Cicinho, Da Costa, Ümit, Ziya, Burhan, Adem, Hakan, Kadir, Ay.

Google Haberlere Abone ol
Torku Konyaspor: 2 - Sivasspor: 0 (İlk yarı)

Stat: Konya Atatürk
Hakemler: Bülent Yıldırım, Serkan Akal, Asım Yusuf Öz
Torku Konyaspor: Itandje, Selim, Ali, Tolga, Ergün, Kokalovic, Borek, Djalma, Hleb, Gekas, Hasan Kabze
Sivasspor: Korcan, Cicinho, Da Costa, Ümit, Ziya, Burhan, Adem, Hakan, Kadir, Aydın, Aatif Chahechouhe
Goller: Dk. 6 Djalma, Dk. 25 Hasan Kabze (Torku Konyaspor)
Sarı kart: Dk. 44 Ali Çamdalı (Torku Konyaspor)

Spor Toto Süper Lig'in 19. hafta maçında Torku Konyaspor ile Sivasspor arasındaki maçın ilk yarısı ev sahibi ekibin 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

5. dakikada ev sahibi ekip golü çok yaklaştı. Bu dakikada cezaalanı içinde yapılan ortada Hasan Kabze’nin vuruşunu savunma çıkardı. Pozisyonu takip eden Selim'in sert şutunu bu defa kaleci Koray çeldi. Sonrasında oluşan karambolde topu önünde bulan Ali Çamdalı'nın vuruşu üst direkten oyun alanına geri döndü.

6. dakikada Torku Konyaspor öne geçti. Hasan Kabze’nin pasında cezaalanı içinde topla buluşan Djalma, düzgün bir vuruşla kaleciyi mağlup etti. 1-0.

25. dakikada ev sahibi ekip farkı ikiye çıkardı. Kalecinin kullandığı uzun atışta savunmanın arkasına sarkan topla buluşan Gekas, topuk pasıyla Hasan Kabze'yi buluşturdu. Golcü oyuncu, düzgün bir vuruşla takımının ikinci golünü attı. 2-0.

33. dakikada Ergün Teber'in savunmada yaptığı hatada topla buluşan Cicinho, kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda vurdu. Ancak kaleci Itanje, bu pozisyonda topu kornere tokatladı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maçın ilk yarısı Torku Konyaspor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.
CİHAN

Yorumlar