Torku Konyaspor: 0 - Galatasaray: 0 (İlk yarı)

Stat: Konya AtatürkHakemler: Halis Özkahya, Mustafa Emre Eyisoy, Ekrem KanTorku Konyaspor: İtandje, Ali Turan, Vukovic, Selim Ay, Mehmet Uslu, Ali Çamdalı, Mbamba, Djalma, Hleb, Hasan Kabze, GekasGalatasaray: Muslera, Eboue, Semih Kaya, Hakan Balta, Tell.

Google Haberlere Abone ol
Torku Konyaspor: 0 - Galatasaray: 0 (İlk yarı)

Stat: Konya Atatürk

Hakemler: Halis Özkahya, Mustafa Emre Eyisoy, Ekrem Kan

Torku Konyaspor: İtandje, Ali Turan, Vukovic, Selim Ay, Mehmet Uslu, Ali Çamdalı, Mbamba, Djalma, Hleb, Hasan Kabze, Gekas

Galatasaray: Muslera, Eboue, Semih Kaya, Hakan Balta, Telles, Ceyhun Gülselam, Yekta Kurtuluş, Selçuk İnan, Sneijder, Umut Bulut, Burak Yılmaz

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Galatasaray deplasmanda Torku Konyaspor ile karşılaşıyor. Maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı ve takımlar soyunma odasına 0-0 berabere gitti.

4. dakikada Sneijder’in kullandığı serbest vuruşta ceza sahasına gelen topa altıpasın gerisinde kaleye sırtı dönük bir şekilde yükselen Hakan Balta topu kafayla arkaya aşırdı ancak kimseye değmeyen top doğrudan dışarıya çıktı.

12. dakikada Sneijder’in kullandığı serbest vuruşta top kale direğinin yanından dışarı gitti.

20. dakikada hızlı gelişen Torku Konyaspor atağında Hleb çalımlarla orta alanı geçti ve pasını sağ kanattan atağa katılan Ali Turan'a verdi. Ali Turan şık bir çalımla rakibini ekarte ettikten sonra ceza sahasına ortasını yaptı ancak savunma topu kafayla uzaklaştırmayı başardı.

30. dakikada Galatasaray Sneijder ile mutlak gol şansını değerlendiremedi. Savunmadan atılan uzun pası Burak Yılmaz kafayla aşırdı ve havalanan topu bu kez Umut Bulut kafayla sol kanattan hareketlenen Sneijder'in önüne indirdi ve Sneijder bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı ve şutunu çekti ancak kaleci İtanje topu kornere çelmeyi başardı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere tamamlandı. CİHAN

Yorumlar