Tolunay Kafkas'tan CAS yorumu: Üzüntülüyüz, bu hak Sivasspor ve Eskişehirspor'un

Eskişehir ve Sivasspor’a UEFA'nın verdiği 1 yıl Avrupa kupalarından men cezasını CAS'ın onaylaması üzerine ikinci tur eleme maçlarına Kardemir Karabükspor katılacak. 31 Temmuz'a kadar Isparta'da kamp yapacak olan kırmızı-mavililer, kendi...

Google Haberlere Abone ol
Tolunay Kafkas'tan CAS yorumu: Üzüntülüyüz, bu hak Sivasspor ve Eskişehirspor'un

Eskişehir ve Sivasspor’a UEFA'nın verdiği 1 yıl Avrupa kupalarından men cezasını CAS'ın onaylaması üzerine ikinci tur eleme maçlarına Kardemir Karabükspor katılacak.

31 Temmuz'a kadar Isparta'da kamp yapacak olan kırmızı-mavililer, kendi sahalarında son idmanını yaparak, kamp yapacağı otele hareket etti. Son idman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplandıran teknik direktör Tolunay Kafkas, üzüntülü olduklarını, Avrupa kupa maçlarına katılma hakkının Sivasspor ve Eskişehirspor'da olduğunu belirtti.

Tolunay Kafkas, "Tabi ki üzgünüz, bu maçlar Sivas ve Eskişehirsporun hakkı idi. Gönül böyle istiyor. Ama olmadı bir 3 Temmuz süreci yaşadık, daha da yaşayacağız. Yapacak bir şey yok sıra bize geldi. Biz de ülkemizi ve özellikle Karabük’ümüzü en iyi şekilde temsil edeceğiz. Şimdi neler yapabiliriz onun hesabını yapacağız." şeklinde konuştu.

HEDEF GRUPLARA KALMAK

Gruplara kalma hedeflerinin olduğunu belirten Kafkas, "Bizim birinci hedefimiz gruplara kalmak. Birkaç oyuncumuz var onları hazırlayabilirsek onlarda formda olurlarsa karşımıza kim çıkarsa çıksın gruplara kalabiliriz. Ama işimiz kolay değil, çükü seri başı değiliz. Bu önemli değil önemli olan inanmak ve çok çalışmak. Karabük tarihinde bir ilk yaşayacak. Ümit ediyorum disiplinli çalışma ve iyi bir hazırlanma ile amaçlarımızı gerçekleştiririz.

Bu arada stoper mevkisinde görev alan Emre Özkan’ı renklerine bağlayan Kardemir Karabük, şimdi bir sağ kanat bir de santrafor mevkisine futbolcu almak için arayışlarını sürdürüyor.

2 oyuncu ile Furkan'ı renklerine bağlamak istediklerini kaydeden Kafkas, "Sağolsun Başkanımız bize transfer konusunda yardımcı oldu." dedi. Öte yandan Kafkas, Eneramo'yu transfer etme girişimlerinin de devam ettiğini sözlerine ekledi.

CİHAN

Yorumlar