Tolunay Kafkas: Takım olarak tatile erken çıkmışız

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, takım olarak tatile erken girdiklerini ve Fenerbahçe mağlubiyeti hakkında fazla söylenecek birşeyin olmadığını kaydetti. Sarı-lacivertli takımın deplasmanda Fenerbahçe'ye 4-0 mağlup olduğu...

Google Haberlere Abone ol
Tolunay Kafkas: Takım olarak tatile erken çıkmışız

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, takım olarak tatile erken girdiklerini ve Fenerbahçe mağlubiyeti hakkında fazla söylenecek birşeyin olmadığını kaydetti.

Sarı-lacivertli takımın deplasmanda Fenerbahçe'ye 4-0 mağlup olduğu karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan Kafkas, "Söylenecek birşey yok. Fenerbahçe haklı bir galibiyet aldı. Biz erken tatile çıkmışız. Maçla ilgili konuşacak fazla birşey yok. Sezonun son haftasında Sivasspor'u yenip ligi iyi yerde bitirmek istiyoruz. Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu tebrik ediyorum." diye konuştu.

Basın toplantısına katılan futbolculardan Emre Özkan da "Maç öncesi kaybedecek birşeyimiz yoktu. Kazanırsak UEFA Avrupa gitme şansımız olacaktı. Rakipte kendi sahasındaki son maçını iyi bitirmek isteyecekti. Normal oyunumuzu oynayamadık. Fenerbahçe bulduğu pozisyonları değerlendirdi. Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu tebrik ediyoruz." dedi.

Basın toplantısına katılan diğer bir oyuncu Erkan Kaş ise "Bu maça iyi hazırlanmıştık. Kazanırsak UEFA'ya gidebilecektik. Erken gelen gollerden sonra demorilize olduk." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar