Tolgay Arslan'dan transfer açıklaması

- Beşiktaşlı futbolcu Tolgay Arslan: "Yönetim bana gelir ve konuşmak isterse bu konuda açığım ama daha çok erken. Önceliğim Beşiktaş'tır" - "Vodafone Arena'da rakipler bizden korksun"

Google Haberlere Abone ol
Tolgay Arslan'dan transfer açıklaması


İSTANBUL (AA) - Beşiktaşlı futbolcu Tolgay Arslan, siyah-beyazlı ekipte mutlu olduğunu ve kariyerine takımında devam etmek istediğini söyledi.

Vodafone Arena'daki Kartal Yuvası'nda imza gününe katılan Tolgay Arslan, transferle ilgili konuşmak için erken olduğunu belirterek, "Napoli'nin hocasının beni beğendiğini duymak mutlu ediyor. Bazı konular hakkında konuşmak için çok erken. Önümüzde zorlu maçlar var ama burada mutlu olduğumu herkes biliyor. Ben de beni transfer etmek isteyen takımların olduğunu duydum. Şu an şampiyonluğa odaklanmış durumdayız. Yönetim bana gelir ve konuşmak isterse bu konuda açığım ama daha çok erken. Önceliğim Beşiktaş'tır. Devre arasında transfer konularıyla ilgili net bir şey söyleyebilirim." diye konuştu.

Çeşitli takımlardan teklifler olduğunu ancak ayrıntı vermek istemediğini kaydeden 26 yaşındaki oyuncu, konuşmasına şöyle devam etti:

"Devre arasında kadar takımıma yüzde yüzümü vereceğim. Ligde ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde önemli maçlarımız var. İlk tercihim Beşiktaş. Kulübümle henüz masaya oturmadık. Onlar beni seviyor, ben onları seviyorum. Bence büyük bir görüşme olmayacak. Menajerime de 'Bir transfer teklifi olursa da bana söyleme.' dedim."


- "Vodafone Arena'da rakipler bizden korksun"


Orta sahada oynadığı farklı pozisyonların kendisini zorlamadığını aktaran Tolgay Arslan, sezonun geride kalan bölümünde takım olarak ortaya koydukları performansla ilgili, "Her maçı kazanmak istiyoruz. Bu sezonki performansımızla kimseden korkmayacağımızı gösterdik. Vodafone Arena'da rakipler bizden korksun. Şu ana kadar yenilmedik, umarım bu yolda devam ederiz. Taraftarı çok seviyoruz. Bize çok destek veriyorlar. Bazı maçlarda onlar bizi taşıyor." ifadelerini kullandı.

A Milli Takım'da oynaması için FIFA ile yaşanan sürece de değinen siyah-beyazlı futbolcu, "Milli takımda görev yapmayı istiyorum. Birkaç hafta sonra FIFA ile alakalı sonuç alacağız. Bu konuda çok pozitifim. Top FIFA'da, onlar izin verirse oynarım. Alman Futbol Federasyonu görüştük ve bana izin verdiler. FIFA'nın 'Hayır' diyeceği bir durum yok." şeklinde görüş belirtti.

Yorumlar