Tolga Zengin: Feyenoord'u geçecek güce sahibiz

Beşiktaş’ın tecrübeli kalecisi Tolga Zengin, Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Feyenoord’u geçecek güce sahip olduklarını söyledi.İngiltere kampında kulüp televizyonunun sorularını cevaplayan tecrübeli eldiven, kampın oldukça verimli...

Google Haberlere Abone ol
Tolga Zengin: Feyenoord'u geçecek güce sahibiz

Beşiktaş’ın tecrübeli kalecisi Tolga Zengin, Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Feyenoord’u geçecek güce sahip olduklarını söyledi.

İngiltere kampında kulüp televizyonunun sorularını cevaplayan tecrübeli eldiven, kampın oldukça verimli şekilde sürdüğünü vurgulayarak, "Kampımız iyi gidiyor. Çok şükür herhangi bir sakatlık olayı yaşamadık. Sezon başı kampları önemlidir. Tempomuz iyi. Şampiyonlar Ligi maçına kadar hazır olacağız." diye konuştu.

Şampiyonlar Ligi ön elemesinde eşleştikleri Feyenoord takımı konusunda da Tolga, "Feyenoord maçı zor olacak. Gruplara kalmak için bu takımları geçmek gerekiyor. Eksiklerimiz var. Onların transfer olan oyuncuları var. Turu geçecek güce sahibiz. Onlar da bizim için zor bir kura çektiklerini düşünüyorlardır. Çıkıp işimizi yapacağız. Turu geçersek daha zor rakibe kafa olarak daha güçlü çıkarız." dedi.

CİHAN

Yorumlar