Tokatspor, Galatasaray maçına hazır

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda yarın akşam Galatasaray ile karşılaşacak Tokatspor, maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Google Haberlere Abone ol
Tokatspor, Galatasaray maçına hazır

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda yarın akşam Galatasaray ile karşılaşacak Tokatspor, maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Akşam saatlerinde Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan son çalışmaya yönetim kurulu üyeleri de gelerek futbolculara moral verdi.

Zorlu karşılaşma öncesi Cihan Haber Ajansı'na (Cihan) açıklamalarda bulunan Tokatspor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, "Bazı maçlar vardır oyuncular kendilerini bu maça hazırlar, bazı maçlar vardır teknik direktör oyuncularını maça hazırlar. Şu anda teknik direktörün çabasından çok oyuncular kendilerini bu maça hazırladılar." diye konuştu.

ŞAHAN: MASUM ŞEKİLDE TESLİM OLMA DÜŞÜNCEMİZ YOK

Galatasaray'a karşı masum bir şekilde teslim olmak gibi bir düşüncelerinin olmadığını kaydeden tecrübeli teknik adam, şunları ifade etti: "Mutlaka çok iyi bir takıma karşı oynayacağız. Yıldız oyunculardan kurulu bir takıma karşı mücadele vereceğiz. Biz de buraya gelirken kendi çapımızda iddialı takımları eleyerek geldik. İşin açıkçası masum şekilde teslim olmak düşüncemiz yok. Rakibimizin geçmişine saygı göstereceğiz. Kendimizi inkar etme gibi düşüncemiz yok. Sahaya çıkıp oynadıktan sonra yorumlar yapılacaktır. Bu grupta diğer takımlar ne kadar iddialı ise biz de o kadar iddialıyız."

Kadrosundaki oyuncuların bir çoğunun Türk Telekom'da ilk kez oynayacağını ve 15 gün önce televizyondan izlediği oyunculara karşı mücadele edeceklerini kaydeden Mehmet Şahan, "Bu durum oyuncularımın üzerinde olumlu etki yapıyor. Böyle bir durumda fazla bir şey söylemeye gerek yok. Bu maç oyuncularımın anılarında yaşatacağı maçlardan birisini olacak. Anılarında iyi şeyler bırakmak isterler." ifadesini kullandı.

Spor kamuoyunda Galatasaray'ın yedek bir kadro ile sahaya çıkacağı şeklindeki yorumlara ise tecrübeli hoca, "Galatasaray'ın yedek diye tabir ettiği oyuncuları bizim oyuncularla kıyaslandığı zaman çok anormal değerlerle değerlendirilir. O sorun Galatasaray'ın sorunu olsun. Biz çıkıp futbolumuzu oynayacağız." diye konuştu.

FUTBOLCULAR: KUPAYA RENK KATMAK İSTİYORUZ

Tokatsporlu futbolculardan Recep Yaşar ise Telekom'da Galatasaray ile mücadele edecekleri için heyecanlı olduğunu ifade ederek, "Galatasaray'ın bizim grupta olmasını istiyorduk. Şimdiye kadar kupaya renk kattık. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Galatasaray karşısında güzel bir futbol ortaya koymak istiyoruz." dedi. Recep, forvet mevkiinde oynadığını, kısmet olursa Galatasaray'a gol atmak istediğini kaydetti.

Futbolculardan Serkan Doğan da "Galatasaray'ın gücünü biliyoruz. Galatasaray'a karşı haddimizi bilerek oynayacağız. Buraya puanlar almaya geldik. Yıldızlara karşı oynayacağım, bu anlatılmaz, yaşanması lazım. Hayatım boyunca unutamayacağım bir maç oynamak istiyorum. Hocam görev verirse Melo, Selçuk ve Sneijder'den birisine karşı oynayacağım." diye konuştu.

BAŞKAN EMİN YILAR: TOKATSPOR'UN ADINA YAKIŞIR ŞEKİLDE MÜCADELE EDECEĞİZ

Takımının Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı son çalışmayı izleyen kulüp başkanı Emin Yılar da maç hakkında şunları söyledi: "Oynayacağımız takım Galatasaray. Onların gücünü ve kalitesini biliyoruz. Bizim yüreğimiz sağlam. Gönül istiyor ki buradan üç puanla ayrılalım. Tokatspor'un adına yakışır bir şekilde mücadele edeceğiz."

Galatasaray maçında futbolculara ekstra prim verilip verilmeyeceği şeklindeki soruya ise Başkan, "Futbolcularım beni bilirler. Prim noktasında önceden taahütte bulunmadık. Takım sahaya çıkar, oyunun hakkını verdiği zaman mağlup bile olsa biz oyuncularımıza prim dağıtmışızdır. Maç için rakam telaffuz etmeyeceğiz. Ama göreceğiz ki sahada gerçekten yürekli takım var, onun karşılığını muhakkak onlara vereceğiz." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar