TOFAŞ yeni sezon hazırlıklarına başladı

- TOFAŞ Başantrenörü Ene: - "Zor bir ligde oynayacağız. Üç yabancımız da ilk kez Türkiye liginde mücadele edecekler. Kağıt üzerinde iyi takım olabiliriz. Bunu sahaya yansıtmak önemli."

Google Haberlere Abone ol
TOFAŞ yeni sezon hazırlıklarına başladı

BURSA (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden TOFAŞ, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Mustafa Koç Spor Salonu'nda başantrenör Orhun Ene yönetimindeki antrenmanda, oyuncular şut idmanı ve yarı sahada çabukluk çalışması yaptı. Şut çalışmasıyla devam eden idman, kondisyon çalışmasının ardından sona erdi.

Antrenman öncesinde gazetecilere açıklama yapan Ene, yeni sezon hazırlıklarına tam kadro başladıklarını söyledi.

Geçen yılın kadrosuna üç yabancı oyuncu kattıklarını belirten Ene, şunları kaydetti:

"Zor bir ligde oynayacağız. Üç yabancımız da ilk kez Türkiye liginde mücadele edecekler. Kağıt üzerinde iyi takım olabiliriz. Bunu sahaya yansıtmak önemli. Bu nedenle çalışmalara tam kadro ve erken başladık. TOFAŞ'ın mazisinde yaşadığı başarıları bir adım daha yukarı taşımak istiyoruz. Geçtiğimiz yıl Bursaspor seyircisiyle bir takım sıkıntılar yaşadık. TOFAŞ'ta, Bursaspor'da aynı çizgide, başarı için mücadele ediyor. TOFAŞ basketbol takımı Bursa'yı, büyük bir kuruluşu temsil ediyor. Bursaspor'da köklü bir kulüp, bizim kardeş kulübümüz. Her zaman onlara desteğimiz olacak. Başarı için birlikte çalışmalıyız."


- Hamilton: "Türk basketbolu iyi yerde"


ABD'li oyuncu Jordan Hamilton da Türk basketbolu hakkında bilgisi olduğunu ve büyük bir organizasyonuna geldiğini ifade etti.

TOFAŞ'ın tesis açısından NBA'den fazla bir eksiği olmadığını anlatan Hamilton, "Türk basketbolu iyi yerde. Başarılı ve çekişmeli bir lig olduğunu biliyorum. Tüm gücümü başarı için harcayacağım." şeklinde konuştu.

Yorumlar