TOFAŞ ile Galatasaray Odeabank 71. randevuda

- Spor Toto Basketbol Süper Ligin ikinci haftasında, "haftanın maçı" seçilen mücadelede, TOFAŞ kendi evinde Galatasaray Odeabank ile 71. kez karşı karşıya gelecek - İki takım arasında daha önce ligde oynanan 70 karşılaşmanın 39'undan Galatasaray Odeabank galip ayrıldı

Google Haberlere Abone ol
TOFAŞ ile Galatasaray Odeabank 71. randevuda

BURSA (AA) - TOFAŞ, Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin ikinci haftasında sahasında Galatasaray ile 71. randevuya çıkacak.

Bursa temsilcisi TOFAŞ, bir yıllık aranın ardından tekrar sahasında bir Spor Toto Basketbol Süper Lig ekibini konuk edecek.

Lig tarihi boyunca iki takım 70 kez karşı karşıya gelirken, bu müsabakaların 31'inde TOFAŞ, 39'unda Galatasaray sahadan galip ayrıldı.

İki takım en son 2014-2015 sezonunda karşı karşıya gelirken, ligin ilk yarısında 11. haftada Abdi İpekçi Arena'da oynanan maçı Bursa temsilcisi 98-87 kazanmayı başarmıştı. Ligin ikinci yarısında Bursa'da oynanan maçta ise kazanan taraf 93-73'lük skorla sarı kırmızılı ekip olmuştu.

Sezon öncesinde iki takımın İtalya Bormio kampında karşı karşıya geldiği hazırlık maçında da TOFAŞ, sahadan 76-72 galip ayrılmıştı.

Ligde "haftanın maçı" seçilen maç, TOFAŞ Spor Salonu'nda yarın saat 16.00'da oynanacak.

Karşılaşmada, Aytuğ Ekti, Semih Vural ve Önder Yılmaz hakem üçlüsü düdük çalacak.

Yorumlar