TOFAŞ Genel Menajeri Öngören:

- "Play-off maçlarında taraftarlarımızdan destek bekliyoruz"

Google Haberlere Abone ol
TOFAŞ Genel Menajeri Öngören:


BURSA (AA) - Türkiye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden TOFAŞ'ın genel menajeri Tolga Öngören, Afyonkarahisar Belediyespor ile karşılaşacakları play-off çeyrek final maçlarında taraftarın desteğini beklediklerini söyledi.

Öngören, TOFAŞ Sosyal Tesisleri'nde antrenör Orhun Ene ile düzenlediği basın toplantısında, Spor Toto Basketbol Ligi'ne yükselerek bir spor kenti olan Bursa'da basketbolu yeniden canlandırmayı hedeflediklerini anlattı.

Play-off çeyrek finalinde ilk iki müsabakayı 12 ve 14 Mayıs'ta Bursa'da oynayacaklarını, ardından Afyonkarahisar Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacaklarını anımsatan Öngören, dördüncü maça gerek kalmadan bir üst tura yükselen taraf olmak istediklerini dile getirdi.

Bursa'da basketbolun büyük ilgi gördüğüne dikkati çeken Öngören, şunları kaydetti:

"Bu sene yeni salonumuza geçtik ve Nilüfer bölgesinde spora ilgi duyan birçok insanı da bu vesileyle salona çekme imkanımız oldu. Spor Toto Basketbol Ligi'ne çıkmamız halinde gelecek sezon daha fazla basketbolsever salona gelerek bize destek olacak. Play-off maçlarında taraftarlarımızdan destek bekliyoruz."


- Ene: "Temkinli olmakta fayda var"


Orhun Ene ise zorlu bir lig maratonunu en az kayıpla geçtiklerini, asıl zorlu sürecin şimdi başladığını ifade etti.

Play-off maçlarında olumsuz bir durumla karşılaşmamak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Ene, şöyle konuştu:

"Sezon başında kulüp olarak koyduğumuz hedefe emin adımlarla ilerliyoruz. Temkinli olmakta fayda var. Her ne kadar kamuoyu ve takımlar bizi favori gösterse de sahaya çıkıp oynamadıktan sonra kazanılan bir şey yok. Bu sürece kadar yanımızda olan bütün Bursa halkına teşekkür ediyorum. Play-off maçlarında da bizi desteklesinler. TOFAŞ Spor Salonu'nda onlarla yeni bir zafere imza atalım."

Yorumlar