THY Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final'e doğru

- Dörtlü Final'in ilk maçında yarın Laboral Kutxa ile karşılaşacak Fenerbahçe, son taktik çalışmasını yaptı - Sarı-lacivertli takımın başantrenörü Obradovic: "İlk oynadığım Dörtlü Final kadar heyecanlıyım"

Google Haberlere Abone ol
THY Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final'e doğru


BERLİN (AA) - Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde yarın İspanyol ekibi Laboral Kutxa ile oynayacağı maçın son taktik provasını yaptı.

Başantrenör Zeljko Obradovic yönetimindeki sarı-lacivertli takımın Mercedes-Benz Arena'daki antrenmanının ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık gerçekleştirildi.

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yarın çok güzel bir maç oynayacaklarını söyledi. Kariyerinde 15. kez Dörtlü Final oynayacağı hatırlatılan Sırp başantrenör, "İlk oynadığım Dörtlü Final kadar heyecanlıyım. Büyük bir motivasyonla çalışıyorum. Sevdiğim bir işi yapıyorum." dedi.

Laboral Kutxa'nın iyi bir takım olduğunu vurgulayan tecrübeli başantrenör, "Rakibimiz birçok konuda iyi. Hem açık sahada hem de 5'e 5'te iyi basketbol oynuyorlar. Çok iyi analiz yaptığımızı yarın göreceksiniz." ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertlilerde takım kaptanı Melih Mahmutoğlu bugün 26 yaşına girdi. Dörtlü Final'in doğum gününe denk geldiği için ayrı bir heyecan duyduğunu aktaran Melih, "Laboral Kutxa tehlikeli bir takım. İyi analiz ettik. Seyircimiz önünde oynayacağız burada. Öncelikle finale kalmak, sonra da kupayı kazanmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'nin ABD asıllı Türk basketbolcusu Ali Muhammed ise büyük bir heyecan duyduğunu dile getirerek, "Bir an önce başlasın istiyoruz. İyi odaklanıp mücadele edeceğiz. İlk önce yarın kazanıp finale çıkmamız gerekiyor. Sonrasına bakacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Sarı-lacivertli takım yarın sabah şut antrenmanı yaptıktan sonra maç saatini bekleyecek.

Yorumlar