TFFHGD'de Arıcı yeniden başkan

- Tek adayın olduğu olağan kongrede Abdurrahman Arıcı, yeniden başkanlığa seçildi - TFFHGD Başkanı Arıcı: "Kendi içimizde demokrasiyi başaramazsak sahada da başaramayız"

Google Haberlere Abone ol
TFFHGD'de Arıcı yeniden başkan


ANKARA (AA) - Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneğinin (TFFHGD) 12. olağan kongresinde Abdurrahman Arıcı, yeniden başkanlığa seçildi.

Downtown Hotel'de gerçekleştirilen kongrede 494 delegeden 460'ı oy kullandı. Seçime tek aday olarak giren Arıcı, oyların 342'sini aldı.

Başkan Arıcı, genel kurulda yaptığı konuşmada, kurucu genel başkan Yusuf Namoğlu ve delegelere teşekkür etti.

Hakem camiasının kendine yakışır bir şekilde temsil edilmesinin önemli olduğunu vurgulayan Arıcı, "Bu bayrağı yukarıya doğru taşımamız gerekiyor. Bizden sonra gelecek kardeşlerimiz de daha yukarıya taşıyacaktır. Yönetim kurulu, denetleme kurulu ve disiplin kurulu olarak beraber çalışarak bu günlere geldik. Kendi içimizde demokrasiyi başaramazsak sahada da başaramayız." diye konuştu.

Elinden geldiğince görevini yerine getirmeye çalıştığını kaydeden Abdurrahman Arıcı, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bana bu camianın verdiklerini, tekrar geri vermeye çalışıyorum. Hatalarımız olmadı mı, oldu. Yapamadıklarımız olmadı mı, oldu. Başaramadıklarımız olmadı mı, oldu ama tek bir şey yapmadım, bu camiaya hainlik yapmadım. Televizyonlara, gazetelere çıkıp bu camianın aleyhine yazılar yazmadım. 3 Temmuz sürecinde masör, malzemeci ve futbolcular vardı ama hakemler yoktu. Bundan dolayı kıvanç duyuyorum."

Yorumlar