TFF yayın ihalesi için komisyon oluşturdu

İSTANBUL (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), yeni yapılacak yayın ihalesi için bir komisyon oluşturulmasını ve yeni ihale araştırma ve işlemlerinin...

Google Haberlere Abone ol
TFF yayın ihalesi için komisyon oluşturdu


İSTANBUL (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), yeni yapılacak yayın ihalesi için bir komisyon oluşturulmasını ve yeni ihale araştırma ve işlemlerinin Kulüpler Birliği Vakfı'yla birlikte yürütülmesini kararlaştırdı.

Federasyondan yapılan açıklamada, TFF Yönetim Kurulunun bugün İstanbul'da yapılan toplantısında yeni yayın ihalesiyle ilgili kararlar alındığı ifade edildi.

Açıklamada, TFF Statüsü'nün 74. maddesinin 9 ve 10. bentleri gereğince yeni yapılacak yayın ihalesi için bir komisyon oluşturulmasına, yeni ihale araştırma ve işlemlerinin Kulüpler Birliği Vakfı'yla birlikte yürütülmesine karar verildiği bildirildi.

Yeni oluşturulacak komisyonda TFF Başkanı Yıldırım Demirören, TFF başkan vekilleri Servet Yardımcı ve Hüsnü Güreli, TFF İcra ve Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş'ın yanı sıra Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Kulüpler Birliği Vakfı Genel Sekreteri Mesut Altan'ın yer alacağı aktarıldı.

Yorumlar