TFF ve Beşiktaş'tan Ilgaz mesajı

Fenerbahçe eski başkanlarından 92 yaşında hayatını kaybeden Faruk Ilgaz'ın vefatıyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü de başsağlı mesajı yayınladı.Türkiye Futbol Federasyonu imzası ve 'Faruk Ilgaz hayatını...

Google Haberlere Abone ol
TFF ve Beşiktaş'tan Ilgaz mesajı

Fenerbahçe eski başkanlarından 92 yaşında hayatını kaybeden Faruk Ilgaz'ın vefatıyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü de başsağlı mesajı yayınladı.

Türkiye Futbol Federasyonu imzası ve 'Faruk Ilgaz hayatını kaybetti' başlığıyla yayınlanan mesajda, "Fenerbahçe Spor Kulübü eski başkanlarından Faruk Ilgaz'ın hayatını kaybettiğini büyük üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Faruk Ilgaz'a Allah'tan rahmet, ailesi ve Fenerbahçe camiasına başsağlığı dileriz." denildi.

'Faruk Ilgaz vefat etti' başlığı ve 'Beşiktaş JK' imzasıyla yayınlanan siyah beyazlı kulübün mesajında ise "Türk Sporuna büyük hizmetler vermiş, Fenerbahçe Spor Kulübü eski başkanlarından Faruk Ilgaz'ın vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve gece yarısı hayata gözlerini yuman Faruk Ilgaz, Türk futboluna kazandırdığı değerlerle daima hatırlanacaktır." cümlelerine yer verildi.

Mesajda ayrıca, "Faruk Ilgaz'a Allah'tan rahmet, ailesine, Fenerbahçe Spor Kulübü'ne, futbol camiasına, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.

CİHAN

Yorumlar