TFF: Bursaspor kadın ve çocuk taraftarların çirkin tezahürat yaptı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında geçtiğimiz Cumartesi Bursa Atatürk Stadyumu’nda oynanan ve ev sahibi takımın cezası sebebiyle sadece kadın ve çocukların izlediği Bursaspor-Kardemir Karabükspor maçında ‘çirkin ve kö.

Google Haberlere Abone ol
TFF: Bursaspor kadın ve çocuk taraftarların çirkin tezahürat yaptı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında geçtiğimiz Cumartesi Bursa Atatürk Stadyumu’nda oynanan ve ev sahibi takımın cezası sebebiyle sadece kadın ve çocukların izlediği Bursaspor-Kardemir Karabükspor maçında ‘çirkin ve kötü tezahürat’ yapıldığını belirledi. TFF, Bursaspor’dan konuyla ilgili savunma yapmasını istedi.

TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, (PFDK) Bursaspor Kulübü’nden, sadece kadın ve çocukların seyrettiği Bursaspor-Kardemir Karabükspor müsabakasındaki gözlemci raporu doğrultusunda savunma yapılmasını istedi. Gözlemci raporunda, kadın ve çocuk taraftarların, maç esnasında küfürlü tezahüratta bulundukları belirtildi.

Kadın ve çocuk taraftarların, maçın hakemi ve yeşil-beyazlı yönetimi aleyhine küfürlü tezahüratta bulunduklarının dile getirildiği gözlemci raporu kapsamında PFDK, Bursaspor’dan konuyla ilgili savunma istedi. Bursaspor’un bugün konuyla ilgili savunmasını TFF’ye göndermesi bekleniliyor.
CİHAN

Yorumlar