TFF Bölge Karmaları Turnuvası Afyonkarahisar'da yapılacak

İSTANBUL (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölge Karmaları Turnuvası, 17-22 Mayıs tarihlerinde Afyonkarahisar'da düzenlenecek. TFF'den yapılan...

Google Haberlere Abone ol
TFF Bölge Karmaları Turnuvası Afyonkarahisar'da yapılacak


İSTANBUL (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölge Karmaları Turnuvası, 17-22 Mayıs tarihlerinde Afyonkarahisar'da düzenlenecek.

TFF'den yapılan açıklamada, organizasyonun Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, İstanbul, İzmir, Malatya, Sakarya, Samsun, Trabzon ve Kayseri bölgelerinden birer takım, Erzurum ile Van bölgelerinden karma bir ekip olmak üzere 13 bölge karmasının katılımı ile gerçekleştirileceği bildirildi.

Yerel amatör liglerde ve Bölgesel Amatör Lig'de oynayan ve o bölgede en az 2 yıl tescilli 1997 ve daha büyük doğumlu amatör futbolculardan oluşan takımların müsabakalarının, 17-19 Mayıs tarihlerinde tek devreli lig usulüne göre oynanacağı kaydedildi. Grup birincisi olan 4 takımın 21 Mayıs'ta yarı finalde karşılaşacağı, final müsabakasının ise 22 Mayıs'ta yapılacağı belirtildi.

Müsabakalar sonunda birinci olan bölge karması takımının 14-18 Kasım tarihlerinde Moldova'da düzenlenecek UEFA Regions Cup'ta Türkiye'yi temsil etme hakkını kazanacağı ifade edildi.

Yorumlar