Terör saldırıları, Samuel Eto'o Vakfı maçını etkilemeyecek

- Eto'o Team Menajeri Sandra De Happi: - "Katılacağı açıklanan futbolcular etkinlikte yer alacaktır. İstanbul'daki terör saldırısı programa olumsuz bir katkı sunmadı"

Google Haberlere Abone ol
Terör saldırıları, Samuel Eto'o Vakfı maçını etkilemeyecek

ANTALYA (AA) - Samuel Eto'o Vakfı'nın 16 Temmuz'da Antalya Arena'da Türk ve dünya karması özel maçıyla yapılacak 10. yıl kutlamasının, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı nedeniyle iptalinin söz konusu olmadığı belirtildi.

Eto'o Team menajerleri Sandra De Happi, Patrick Mbiele Happi ve Wilfried De Happi, organizasyonun iptali yönündeki söylentilere cevap vermek için Antalya'nın Belek Turizm Merkezi'ndeki bir otelde basın toplantısı düzenledi.

Sandra De Happi, toplantıda yaptığı konuşmada, organizasyona Messi, Aubameyang, Marodana ve Arda Turan'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda futbolcunun ve binlerce taraftarın katılacağını söyledi.

Organizasyonun gelirinin Afrika'daki çocuklara verileceğini ifade eden Sandra De Happi, iptalin söz konusu olmadığını, 15 Temmuz'da gala yemeği yapacaklarını kaydetti.

Sandra De Happi, "Katılacağı açıklanan futbolcular etkinlikte yer alacak. İstanbul'daki terör saldırısı programa olumsuz bir katkı sunmadı. Çünkü Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve hükümetin bu konuda verdiği söz bize ve futbolculara yetti." diye konuştu.

Etkinlik için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve hükümet yetkililerine da davetiye gönderildiğini vurgulayan Sandra De Happi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağırlamaktan büyük mutluluk, onur ve şeref duyacaklarını dile getirdi.

Özel maçtan ele edilecek gelirlerin amatör branşlardaki futbolcuların profesyonel olma yolculuklarına da katkı sağlanacağını değinen menajer Mbiele Happi ise Afrika'da bir hastane kurmak istediklerini bildirdi.


- Eto'o'nun transfer olacağı yönündeki iddialar


Menajer Wilfried De Happi de Eto'o'nun başka bir takıma transfer olacağı iddialarıyla ilgili soruları yanıtladı.

Eto'o'nun Antalyaspor ile 2 yıl daha kontratının bulunduğunu ifade eden Wilfried De Happi, şunları kaydetti:

"Eto'o Antalyaspor'da güzel bir sezon geçirdi. Harika işler çıkardı. Kendisini yeni sezona hazırlıyor. Antalyaspor yeni yönetimini ve başkanını seçti. Eto'o da yeni yönetimle görüşmelerine sürdürüyor ama futbolda dün yoktur. Her zaman yarını düşünmek gerekiyor. 2 yıl daha kontratı var. Şu an için Antalyaspor futbolcusu."

Eto'o ile Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais arasındaki gerginlik olduğu söylentilerinin de gerçeği yansıtmadığını belirten Wilfried De Happi, bunların dedikodu olduğunu savundu.

Wilfried De Happi, "Bildiğiniz gibi Samuel Eto'o ile uzun süre birlikte çalıştılar. Kesinlikle hoca ve Eto'o arasında bir sorun yoktur. Birlikte iyi işlere imza attılar ve aralarında herhangi bir iletişim eksikliği olmadı, olmayacaktır da. Morais de yardım maçına davetli." ifadelerini kullandı.

Yorumlar